Bloggen

Juni: 5x gekke zoektermen en best gelezen artikel (huh?)

flatlaylalognl, lalog.nl, lalogblog, mamablog, lifestyleblog, blog, flatlay, laptop
Gekke zoektermen waarmee bezoekers op mijn site terecht komen vind ik altijd grappig, enig dus dat de filter van SlimStat dat laat zien. Ook was ik super verbaasd dat ik ineens op een dag dat ik niets had gepubliceerd super veel bezoekers had op een artikel dat ik al lang geleden heb geplaatst! Welke dat is lees je hier. Oh, en die gekke zoektermen heb je ook nog tegoed natuurlijk. Vooral nummer vijf is top, haha…

Huh?

Ja, ‘huh?’ dat ik toen ik eind juni eens door mijn SlimStat plugin scrolde. Want op een dag dat ik niets had gepubliceerd had ik ineens 1200 bezoekers en de dag erna nog eens 500 zonder dat ik daar iets voor had hoeven doen. Ja, sorry hoor, ik vind dat heel veel. En zeker voor dagen dat ik niets plaats. Leuk om te zien dus! Ergens zal mijn blog met het artikel ‘Waarom je echt naar de Efteling show CARO moet gaan!’ genoemd zijn, want die trok ineens al die bezoekers aan. Ik plaatste het artikel in november 2018. Super leuk dat het nu weer zo goed gelezen werd, vooral omdat ik natuurlijk bij de Efteling werk en omdat het gewoon zo is. Ga die show zien, mensen! Voor zo weinig geld, zo’n toffe show. Echt hoor.

5x Gekke zoektermen
Mede bloggers zullen het wel herkennen: de gekke zoektermen waarmee bezoekers soms op je site terecht komen. Ik had weer een aantal mooie deze maand hoor, haha. Ik noem de vijf meest vreemde hieronder…

1. Haat
Oké, lekker dan haha.

2. Vermoeid
Ja, ben ik zeker 😉

3. Eten
Doe ik nu ik zwanger ben te graag…

4. Kilo’s
Door dat eten dus.

5. Plastuit
Oh jaaa! Hier schreef ik ooit een stuk over, hahaha. (Mocht je behoefte hebben om het te lezen: ‘de plastuit. Pom, pom, pom.’)

Thanks voor het meelezen, people! Volg La Log op Instagram voor een heerlijk chaotische feed 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *