Samenwerken

Samenwerken en jouw bedrijf op lalog.nl?

Op lalog.nl kun je veel uiteenlopende artikelen vinden. Het moederschap, mindfulness, interieur, lifestyle… ik inspireer mijn lezers graag en creΓ«er met veel plezier fijne en oprechte content.

Waarom samenwerken met lalog.nl?

Sinds 2015 schrijf ik artikelen voor lalog.nl, maar ook voor andere platformen. Ook mag ik mijn schrijftalent bij mijn werkgever (de Efteling) inzetten en heb ik in 2022 een cursus Creatief Schrijven en Korte Verhalen Schrijven succesvol afgerond. Ik doe graag mee met schrijfwedstrijden en schrijf ook gedichten.

Je kunt wel zeggen dat schrijven mijn passie is en dat zie, lees en voel je in mijn teksten.

Ik zorg ervoor dat mijn teksten uniek en origineel zijn, en schrijf bij een samenwerking altijd met een persoonlijke tone of voice over jouw product of dienst.

Denk je dat jouw bedrijf bij lalog.nl past en spreekt mijn schrijfstijl je aan? Wat leuk! Neem vooral contact met me op en mail naar wendy@lalog.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Gastblogger gezocht?

Ook voor gastblogs en -artikelen op jouw eigen website kun je me inzetten! In overleg werken we dan met linkbuilding.

Voor samenwerkingen en het aanvragen van gastblogs kun je contact met me opnemen via wendy@lalog.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Jouw product kan ik op een leuke manier in een artikel verwerken!
Enkele voorbeelden van samenwerkingen vind je hier:

Samenwerking Tropilex
Samenwerking Actyve
Samenwerking Kaya

Contactformulier