Mama en zo Momlife

Zin in de zomervakantie!

zomervakantie, zomer, vakantie, gezin, schoolvakantie, vakantie met kinderen, gezinsvakantie, relaxen, samen zijn, quality time, genieten, zomer, zon, mamablog, mamalifestyle, mama, lalog, lalogblog, lalog.nl
Jaaa, bijna zomervakantie! Dat betekend héél veel tijd met ons gezin doorbrengen. Ik kijk erg uit naar die lange dagen, niet op de tijd letten, spelen met de meiden, naar het zwembad gaan, boekjes lezen, van het zonnetje genieten en uit eten gaan! Dit zijn de laatste twee dagen dat Noor naar school moet en ik hoef nog maar één dag te werken. Hoe onze zomer eruit gaat zien? Lees mee!

Summertime

Sowieso al het bovengenoemde gaan we doen. Het is dan ook de eerste zomer sinds vijf jaar dat de meiden allebei een stuk zelfstandiger zijn want Lot is nu bijna drie jaar. Wat heerlijk dat ik straks op vakantie niet elke dertig seconden uit mijn stoel hoef te vliegen 😉 En nu we de SOS naambandjes van goedgemerkt.nl hebben, voelt het allemaal ook een stuk relaxter. Ideaal dat de meiden hun namen en ons telefoonnummer nu altijd bij zich dragen voor het geval dat. Niet dat ik ze ook maar een moment uit mijn gezichtsveld laat, maar toch 😉

sos armbandje, sos, kinderarmbandje, siliconenarmbandje, dagje uit, dagje weg, veiligheid kinderen, kinderen, musthave, zomervakantie, goed gemerkt, goedgemerkt.nl, mamablog, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog.nl, lalog

Veel boeken lezen is vooral mijn doel. Dat is echt een hobby en ontspanning. En dat is erg welkom aangezien ik mijn andere hobby (groepslessen, sporten, lesgeven!) tijdens mijn zwangerschap even links laat liggen. En bloggen gaat ook op een nog lager pitje tijdens onze vakantie! Ik zal wat artikelen vooruit inplannen maar verder is het vooral ‘ja, daag’ haha 😉 Voor mij moet bloggen vooral lekker vrijblijvend en leuk zijn en geen verplichting. Dus als ik zin heb dan verschijnt er wat online en anders no.

Campinglife

We vetrekken binnenkort twee weken met de caravan naar de Sprookjescamping (ja, ja hoe kan het ook anders 😉 ) in Drenthe. Vooral ikzelf ben er erg enthousiast over, haha. Ik probeerde deze thema camping al twee jaar te boeken maar het was steeds vol. Ik ben heel blij dat het nu wel gelukt is. Het belooft heel veel binnen en buiten zwem- en speelgelegenheden. Alles gethematiseerd (zelfs de toiletgebouwen!), entertainment, shows… geweldig voor Noor en Lot! En voor mij, ja. Een uitgebreid artikel over onze vakantie kunnen jullie dus zeker verwachten.

Niet alleen maar relaxen

Deze zomer wordt er niet alleen maar gerelaxt bij ons thuis want er moet hard gewerkt worden om de zolder klaar te maken voor ons megagezin van vijf! Als de kleine er is, verhuist Noor met haar slaapkamer naar zolder en daar komt een dakkapel op. Van de zolderkamer worden twee kamers gemaakt en ook Lot verhuist. Zij gaat naar Noortje’s kamer en Lotje’s kamer wordt weer de babykamer. Dus. De dakkapel wordt dus deze zomer geplaatst maar we hebben gelukkig nog even tot eind oktober voordat onze babyboy geboren wordt.

Verder zijn de meiden ook nog jarig! Lot wordt 18 juli drie jaar en Noor wordt vijf op de eerste schooldag. Dat moet natuurlijk ook allemaal nog gevierd worden dus wij komen de zomer wel door 🙂

Hoe ziet jouw zomer eruit?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Lalog.nl op Facebook & Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *