Over mij

yoga, zen studio, yogalessen, yoga Terheijden, workshops, bewustwording, lalog.nl, blog

Leuk dat je komt lezen! Ik ben Wendy, net veertig en getrouwd met Wim. We zijn een gezellig gezin van vijf! Samen hebben we drie kindjes; twee meiden en een jongen.

Schrijven!

Lalog.nl is mijn online logboek en ben ik in 2015 begonnen vanuit mijn passie voor schrijven. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben veranderd en de blog verandert met mij mee! Wat ooit begon als een “mamablog” is nu nog veelzijdiger geworden. Als rasechte multipassionist past er niet één onderwerp bij me, maar een heleboel.

De leidende draad daarin is schrijven. Want echt: als ik maar kan schrijven!

Ik was dat kind die de teksten van de musical herschreef. Met een nationale voorleeswedstrijd meedeed. Dagboeken vol pende en eindeloos brieven en kaartjes stuurde naar haar oma. Later zette ik bij verschillende bedrijven interne en externe nieuwsbrieven op en begon ik met het schrijven van korte verhalen.

Ik heb een cursus Creatief Schrijven gevolgd en mijn diploma inmiddels in the pocket! Wat lezen betreft ben ik gek op literaire thrillers en boeken over persoonlijke ontwikkeling. Op mijn site kun je een aantal van mijn eigen korte thrillers vinden.

Verder…

Ik ben een werkende mama. Mijn eigen ding doen naast het moederen geeft me veel energie. Al twaalf jaar werk ik met heel veel plezier bij de Efteling.

Ook daar zet ik mijn schrijftalent regelmatig in bij de afdeling Communicatie, en heb ik nu een hele gave tijdelijke functie te pakken als Conversation Designer Content Specialist.

Verder heb ik vijftien jaar lang fanatiek les gegeven op de sportschool. Ik hou nog steeds erg van groepslessen en ben vaak in de sportschool te vinden. In 2022 heb ik de Zen Studio opgericht, waar ik yogalessen heb gegeven. Dat paste niet helemaal, maar ik weet zeker dat er een andere mooie invulling voor komt.

Ik ben gek op tattoo’s en creatief is my middle name 😉 Ook mindful in het leven staan, rust, ruime en balans zijn dingen die ik belangrijk vind.

Love what you do, do what you love is mijn why en wat ik mijn kinderen wil meegeven ♥

Ik hoop dat ik met lalog.nl jou ook kan motiveren en inspireren om te doen waar jij blij van wordt!

Zijn er nog meer dingen die je wilt weten? Dat mag! Mail me op wendy@lalog.nl, laat een reactie achter op de blog of vul het contactformulier in. Happy readings!

 

 

 

 

 

 

*Disclaimer
Alle teksten op La Log zijn door mij geschreven en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden. Bij deelname aan winacties worden opgegeven email-adressen alleen gebruikt om te corresponderen met de winnaar. Deze worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet langer dan nodig opgeslagen. Meer informatie lees je in de privacy- en cookie verklaring. Interesse in een samenwerking met mijn blog? Super leuk! Vul het contactformulier in of mail me op wendy@lalog.nl.