Bloggen

Winnen: complete hippe set postkaarten! -GESLOTEN-

winnen, winactie, winactie blog, blogverjaardag, kaarten, kaartenset winnen, postkaarten, leuke kaarten, mamablog, mamablog jarig, blog vier jaar, lalog.nl, lalogblog, lalog
Winnen! Lalog.nl bestaat vier jaar en zoals je eerder hebt kunnen lezen zou er nog een winactie online komen. Dus tadaa: deze super leuke set van 12 kaarten, compleet met bewaarbox en pen, kun je winnen op lalog.nl. Meedoen is makkelijk, lees snel verder!

Post!

Echte kaartjes sturen en ontvangen is altijd leuk! Even laten weten dat je aan iemand denkt en de kleine moeite neemt om ze te verrassen met een kaartje is lief ♥ Ik hou ervan. En jij vast ook als je meedoet!

winnen, winactie, winactie blog, blogverjaardag, kaarten, kaartenset winnen, postkaarten, leuke kaarten, mamablog, mamablog jarig, blog vier jaar, lalog.nl, lalogblog, lalog
Wat moet je doen om kans te maken op deze hippe kaartenbox? Volg lalog.nl op Facebook en/of Instagram en laat een reactie achter onder dit artikel op de blog! Wie zou jij een kaartje willen sturen? De winactie loopt maandag 3 juni. Succes!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Meer over privacy en deelname aan winacties lees je in de cookie- en privacyverklaring van lalog.nl.

27 gedachten over “Winnen: complete hippe set postkaarten! -GESLOTEN-

 1. Wat leuk zeg! Ik stuur altijd een kaartje naar jarigen in famille /vriendenkring. Maar juist de losse kaarten voor de ‘zomaar’ worden het meest gewaardeerd, daarom zou ik ze lekker naar vriendinnen sturen!

 2. Aaaah wat een leuke kaarten ? ik hou heel erg van kaarten sturen naar vriendinnen in het buitenland en natuurlijk aan familie en vrienden als ze jarig zijn. Ik zou deze heel graag willen winnen, zodat ik voorlopig weer wat kaarten kan sturen!!!

 3. Ik stuur ze stiekem naar mijn jongste, die is dol op dieren. Echte, knuffels, stickers, afbeeldingen wat dan ook. Hangen ze straks mooi op haar kamer☺️????

 4. Wauw die zijn echt cool!
  Ik zou mijn beste vriendin een mooie kaart sturen en mijn neefje. De rest zou ik versturen via postcrossing.com, want dat blijf ik zo gaaf vinden!

  Het blijft een heerlijke blog om te lezen, ga zo nog maar wat jaartjes door! 🙂

 5. Ik doe graag mee met de actie, ook om dit te delen met mijn collega wie helemaal weg is van kaartjes! We sturen bijna wekelijks voor iets een leuk of mooi kaartje naar iemand. Deze zijn perfect! Ik volg je op instagram. 🙂

 6. Toffe winactie zeg. Ik zou een kaartje sturen naar mijn vriendinnetje die ik al langere tijd niet heb gesproken en naar mijn zusje die altijd voor mijn klaarstaat. De andere weet ik nog niet, maar ik vertrouw erop dat er nog genoeg gelegenheden zullen komen waarbij ze van pas kunnen komen… 🙂

 7. Wat een leuke kaarten zeg! Ik stuur regelmatig echte post! Zoveel leuker dan via internet. Er komen een paar verjaardagen weer aan en ik zou ook een vriendin willen verrassen met een leuk kaartje

 8. Wat een leuke kaartjes zeg! Mag ik ze ook níet versturen, maar inlijsten en als decoratie ophangen op de kinderkamer van onze zoon?! Dan stuur ik mijn familie en vrienden wel andere kaartjes 😀

 9. Wat leuk, ik zou een kaartje sturen naar mijn moeder en zus, gewoon even laten weten dat ik aan ze denk. Een kaartje in de bus vind ik zelf altijd een leuke verrassing!

 10. Zo leuk! Ik stuur wekelijks postkaartjes. Ik vind dit veel leuker dan altijd online. Nog met de hand geschreven en is zoveel leuker om te ontvangen dan via mail of sociaal media!!

 11. Wat een schattige kaartjes zeg! Ik stuur mijn omgeving heel graag post, zeker als het zo mooi is als deze kaartjes!

 12. Ik volg je op beide kanalen.

  Super leuke kaarten. Ik zou mijn zoon elke maand een kaartje sturen. hij woont gewoon hier thuis hoor. Maar dan weet ik zeker dat deze mooie kaarten een plaatstje krijgen bij iemand thuis die het waardeert (Bij ons dus haha) en leuk om te bewaren en lieve dingen voor hem op te zetten. Hij kan post echt waarderen.

 13. Mocht ik winnen dan stuur ik je een bedank kaartje,
  Ze zijn echt leuk. Ik doe graag mee en volg je via Facebook & Instagram.

 14. Wat een toffe kaarten! Ik zou de kaarten versturen naar de mensen die een kaartje nodig hebben, omdat te laten weten dat ik aan ze denk of van ze hou of gewoon om ze op te vrolijken?

  Xoxo

 15. Wat een leuke kaarten, ik verstuurd nog graag kaarten, ik zou er eerst een naar mijn ouders sturen, lijk me erg leuk, vind ik de kaarten prachtig.

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *