Bloggen

Blogverjaardag: lalog.nl vier jaar!

blogverjaardag, blog, jarig, verjaardag, winactie, blogger, lalog, lalogblog, mamablog, mamablogger, mamalifestyleblog, lifestyleblog, lalog.nl
Hoera! Deze week bestaat lalog.nl vier jaar! Hoe leuk. En hoe vaak heb ik afgelopen jaar wel niet gedacht dat ik deze verjaardag niet ging halen met de blog… Waarom? Dit, samen met de top 3 best gelezen artikelen (met aantallen) van het afgelopen jaar, lees je in dit artikel. Oh, en volgende week komt er nog een winactie online ♥

Blogverjaardag

Ja, ik tik hier al vier jaar mijn hersenspinsels uit! En wat schrijf ik graag. Daarom heb ik er vaak aan gedacht om te stoppen met lalog.nl. Ja, dat klinkt heel gek maar doordat ik vaker achter mijn laptop zit voor de blog in plaats van voor mijn schrijfcursus frustreert me wel eens. Maar het is gewoon zoveel makkelijker om een artikel uit te werken dan in een schrijfopdracht van heb-ik-jou-daar te duiken.

Onlangs heb ik mijn schrijfcursus met vijf jaar verlengd want ik wil ‘m zo graag afmaken en er een mooi certificaat voor halen. Maar kijk: nou zit ik alweer blogjes te tikken. En dat gaat zo al vier jaar…

blogverjaardag, blog, jarig, verjaardag, winactie, blogger, lalog, lalogblog, mamablog, mamablogger, mamalifestyleblog, lifestyleblog, lalog.nl

Toch zou ik mijn blog niet willen missen. Ik vind het gewoon te leuk. Een optie zou zijn om de blog een hele tijd on hold te zetten maar dat vind ik dan ook weer jammer en dan mis ik deze fijne hobby en kan ik mijn creativiteit niet genoeg kwijt. First world problems, ik weet het. Ik vind ook zoveel dingen zo leuk, zucht.

Best gelezen artikelen

Dit vind ik zelf altijd heel leuk om elk jaar te bekijken rond de blogverjaardag: de drie best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Komen ze:

3. Schildklier: hoe een teveel aan medicijnen je lijf en leven omgooien (2616x gelezen)
Over de meest slechte periode die ik ooit mee heb gemaakt. Vorig jaar slikte ik zonder dat ik het wist onder toezien van een huisarts teveel schildkliermedicatie. Wat dat met mij deed is niet te beschrijven maar ik probeerde het in dit artikel dat heel herkenbaar is voor veel schildklier patiënten.

2. Dit wil je: sportleggings die niet afzakken (2821x gelezen)
Ja, dit wil je gewoon. Wat grappig dat dit artikel nog zo veel gelezen wordt! Als groepslesdocent MOET ik gewoon broeken hebben die squat- en jumpproof zijn en ik bestel ze altijd hier. Top service, super kwaliteit en geen gehijs meer! (#nospon!)

1. Mijn trouwjurk is weer schoon door een handwasje (3580x gelezen)
Een oud artikel ook, maar deze wordt nog wekelijks veel gelezen. Een top tip voor als je trouwjurk niet chemisch gereinigd kan worden, of als je dat niet durft, haha 😉

Vast geen gigantische cijfers voor de grote bloggers onder ons maar voor mijn hobby blogje vind ik het veel. Super leuk dat mensen hun weg naar lalog.nl weten te vinden ♥ En om dat te vieren komt er volgende week nog een leuke winactie online dus hou de blog in de gaten!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Leuk als je lalog.nl volgt via Instagram en Facebook!

 

3 gedachten over “Blogverjaardag: lalog.nl vier jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *