Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #2 (zwangerschap 3)

zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, buik, buikfoto's, mamblog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog, lalog.nl
Ja, een nieuwe update over de buik! Die groeit ook gewoon door he. Jullie moeten niet denken dat dit stil staat want no. Pas ik de ene week nog in mijn jas, the next krijg ik ‘m niet meer dicht geritst. Buikfoto’s, over ongemakken en extra kilo’s. Kijk en lees je mee?

zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, buik, buikfoto's, mamblog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog, lalog.nl
Mijn meiden maakte heel trots foto’s van mijn babybuik. Noor en Lot zijn zo betrokken, ik geniet daar zo van! En dat het in zwangerschap drie super snel gaat, blijkt wel! Ik ben nu 17 weken onderweg en ik voel de beeb sinds deze week ook al trappelen ♥ De placenta ligt aan de achterkant dus ik had al gehoopt dat ik het snel zou voelen. Zo bijzonder weer!

Kilo’s en ongemakken

Kilo’s en ongemakken, ja die zijn er helaas ook. De kilo’s komen in grote getalen. Pfff. Echt hoor, ik weet niet waarom ik nog op die weegschaal ga staan. Er is al bijna vijf(!) kilo bij. En ik sport nog en geef nog les op woensdagavond maar hee, dat weerhouden die kilo’s er dus niet van. Toch jammer. Jammer ook dat ik daar mee bezig ben want het liefste zou ik die weegschaal naar zolder verbannen. Net als die broeken in maatje 36, ja.

zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, buik, buikfoto's, mamblog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog, lalog.nl
Dan even een boodschap doen op de fiets! Nee joh, wil ik opstappen, pas ik met mijn buik toch niet meer tussen het zadel en het kinderstoeltje aan de voorkant. Hahaha, je had me moeten zien hier op straat. Ik kon dus bijna niet opstappen. Ik heb de man nu de opdracht gegeven om het voorste kinderstoeltje naast die maatjes 36 te leggen…

Maar verder ben ik vooral heel happy met onze derde baby op komst! Heb je de gender reveal al gezien? Volg lalog.nl via social media om op de hoogte te blijven van de buik 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

Eén gedachte over “Zo, die buik! #2 (zwangerschap 3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *