Mama en zo Zwanger

Zwangerschapscravings en kilo’s die eraan vliegen…

zwangerschapscravings, snoep, aankomen zwangerschap, eten, food, candy, mamablog, zwanger, momblog, lalog.nl, lalogblog
Jahoor, ook in zwangerschap drie zijn de zwangerschapscravings weer present. Verderop zie je zomaar een greep uit onze kast.
En dit zijn dingen die er normaal gewoon echt niet in komen. Niet in mijn kast en niet in mijn mond. Ik denk nu al met heimwee terug aan mijn platte buik en maatje 36.

zwangerschapscravings, snoep, aankomen zwangerschap, eten, food, candy, mamablog, zwanger, momblog, lalog.nl, lalogblog
Die broeken in maat 36 liggen nu dus in de kast op zolder. Helemaal achterin. Of ze daar ooit nog vandaag komen? Don’t know, maar als het zo door gaat met die kilo’s niet, denk ik. Want het gaat gestaag. En dan doe ik niks geks. Ja, Lonka caramel en M&M’s met nootjes, die je hierboven ziet, eten… haha. Nee, maar echt niet overdreven veel. Soms heb ik daar nu gewoon zin in en dan pak ik het. Omdat ik nu even niet in mijn strakke sportregime zit. Negen maanden lang. Kan niet goed blijven gaan he?

fitmom, sporten, fit zijn, kilo's, zwanger, lifestyle, blog, La Log
Oké, deze foto stamt uit mijn eerste zwangerschap. Volgens mij was ik hier halverwege maar nu is mijn buik toch al dichtbij dit formaat terwijl ik nu bijna zestien weken ben! Ik geef nog steeds één dag in de week les op de sportschool en sport daarnaast nog twee keer voor mezelf. Niet dat het nog ergens op lijkt, maar toch… 😉

En om nog even terug te komen op die broeken op zolder in dat verdomde maatje 36: is het niet, dan is het niet hoor. Wat terug in die broeken komen betreft. Daar ben ik ook heel nuchter in. Hallo, er hebben straks drie (!) kinderen in mijn lijf gehuisd. Kei knap wat dat lijf kan. Logisch dat ik dan die broeken niet meer over die Lonka caramel-billen heen krijg! Na mijn tweede zwangerschap heb ik zeker nog anderhalf jaar met +6 kilo gelopen. En wat voelde ik me goed! Echt geen probleem vond ik dat. Na die tijd ging ik weer meer trainen (en werd ik ook nog ziek waardoor ik nogal afviel) en toen werden mijn broeken te groot. Gelukkig heb ik die ook nog bewaard 😉

In mijn eerste zwangerschap kwam ik 12 kilo aan, in mijn tweede 17 kilo. Ik ben heel benieuwd wat het nu wordt! Ik zit nu op zo’n 4 kilo en hoop dat ik niet boven de 20 uitkom. Daar doe ik het voor. Je kunt de groei van mijn buik in ieder geval volgen in de reeks ‘Zo, die buik!’. Oké, nu ga ik even een handje M&M’s uit de kast pakken, doei!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *