Baby Mama en zo

De eerste weken na de bevalling

bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Lot is nu zeven weken oud. Zeven weken vol kraamvisite, flesjes, poepluiers en Sudocreme. Maar er is meer dan dat, want de beschuit met muisjes komt af en toe m’n neus uit. De afgelopen weken bouwde ik mijn trainingen weer op, gingen we lekker op pad met onze twee meiden en kocht ik nieuwe kleren. Want ja, ik pas nog maar in twee van mijn oude broeken, haha. Logisch, want ik ben pas zeven weken geleden bevallen maar soms zitten allebei die broeken (vol met spuug) dus in de was. De was die verdrievoudigd is, ja. Wat ik de eerste weken na mijn bevalling deed is niet voor elke new mama vanzelfsprekend, ik ben dan ook echt super blij dat ik met wallen en al nu alweer volop kan sporten. En dan snel weer naar huis, naar mijn meiden, mijn Wim en de was. Altijd weer die was. Kijk mee naar wat ik de eerste weken na de bevalling allemaal uitspookte!

bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Met stip op een deze afgelopen weken: genieten met onze twee meiden! Met het lekkere weer dat we gehad hebben nam ik Noor en Lot vaak mee naar buiten. We zochten een speeltuintje op en namen drinken en rozijntjes mee. Ook is onze tuin met Noortjes nieuwe glijbaan favoriet. Ik vind het prima: Noor gaat lekker spelen en mama en Lot chillen in de schaduw…
bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Mijn lieve broer werd vorige week 30 en vierde dit met een gezellige bbq in de tuin. Er waren veel kindjes bij dus Noor had de grootste lol. Lot was tevreden met een plekje in de schaduw en haar fles. Het was even wennen hoeveel spullen we mee moesten nemen met twee kindjes, maar met een beetje organiseren ging het goed. Een soort van 😉
bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Ik ben 3 weken na de bevalling weer begonnen met sporten! Dat is snel ja. Love it! In goed overleg met mijn fysio en verloskundige ben ik weer gaan trainen. Ik wil graag fit zijn als ik na mijn verlof zelf weer ga lesgeven. Binnenkort komt er een uitgebreider artikel over! Ik kocht ook twee nieuwe broeken (vanwege dat met die spuug ja, haha) en scoorde nog twee shirtjes voor mezelf en een voor Noor. Oh, en Wim kreeg een riem. Dat lijkt heel schraal, maar hij was er blij mee, haha.
bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Noor is echt zo lief voor Lot! Het is geweldig om te zien hoe ze met haar kleine zusje omgaat. Het gaat echt helemaal vanzelf, zo fijn!
bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Ik maak genoeg quality-time vrij voor Noor! Ik vind het heel belangrijk om haar overal bij te betrekken en om die momenten samen met haar te hebben. Lekker gek doen met zn tweetjes, haha.
bevalling, eerste weken, new-born, baby, gezin, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Op pad in de duo-wagen! Fijn om deze te hebben. Noor loopt eigenlijk het liefst zelf, maar het is voor mij soms net wat handiger om haar in het buggy-gedeelte te zetten.

Ondertussen geniet ik van mijn laatste maand zwangerschapsverlof! De eerste weken waren heerlijk! Lot draait goed mee in ons ritme en is een tevreden baby. Soms wordt ze ‘s nachts nog wakker voor één voeding, maar soms ook niet. Whoehoe! Natuurlijk ervaren we wel dat het een stukje drukker is met twee kindjes want ze wisselen elkaar bijna de hele tijd af als het om het verdelen van de aandacht gaat. Fijn natuurlijk, want zo heb ik nooit het idee dat ik een van de twee tekort doe, maar de rustmomenten die ik met één kind nog wel had, zijn ‘m nu gepeerd, haha. Geeft niks. Ook wennen is het aantal spullen dat we moeten meenemen als we met die twee op pad gaan. Het is Zo Veel.

Leuk dat je mee keek in mijn weekjes! Hoe heb jij de eerste weken na je bevalling ervaren?

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *