Interieur & thuis

Je huis stylen met woonaccessoires

woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log

In het kader van zo kan het ook, want ik heb eigenlijk best gekke dingen in onze woonkamer staan. Zelf weggezet ja. En dan heb ik het niet weer over dat hert. Ik ben graag bezig met lekker rommelen in huis om het gezellig te maken en een fijne sfeer te creëren. Oh god, dit klinkt wel heel erg VTwonen. Wat ik erg graag kijk trouwens, al ben ik niet altijd enthousiast. Maar dat is smaak. En daar valt heus wel over te twisten. Althans, wel als ze je keuken ongevraagd een retro behangetje geven (?!) of je slaapkamer olijfgroen verven. Jep. Geef mij dan dat hert maar, haha. En misschien haal jij wel inspiratie uit de dingen die ik op dit moment in onze woonkamer/keuken heb staan. Of misschien twist je over mijn smaak, kan ook natuurlijk 😉

woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log
Wie zegt er dat vogelhuisjes alleen voor buiten zijn? Ik heb deze gecombineerd met een vaasje en een oude bierpul. Stik leuk.
woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log
Ik heb gewoon een plant in de kast gezet omdat ik het zo saai vond. De kleur staat heel gezellig bij mijn boeken. En ja, ik gebruik een konijn als boekensteun, haha.
woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log
De takjes in de vaasjes zijn van een oude paasboom. Ja, echt. En de dennenappel heb ik ooit van de grond geschraapt. Een fijn landelijk sfeertje zo 🙂
woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log
Deze komen uit de sloot. Haha, nou ja uit de berm naast de sloot en een aantal bloemen komen uit onze tuin. Gewoon een stukje wandelen en kijken wat je voor moois tegenkomt, dan hoef je echt geen bloemetje te kopen!
woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log
Het kruidenrekje in de keuken is eigenlijk een kastje voor kaartjes en ander spul maar ik vond het zo ook erg gezellig staan met die kruidenpotjes! En het potje met “Do whatever makes you happy” is gewoon zo waar 😀
woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log
Hoezo fotos ophangen? Ik heb ze op kasten staan omdat ik in eerste instantie niet wist waar ik ze in ons nieuwe huis wilde hebben en nu ben ik blij dat ik kan switchen!

Ik blijf natuurlijk aan de gang hier in huis, haha, dus who knows wat er de volgende keer weer in de woonkamer en co. te vinden is… Ondertussen kun je ook een boekje van VTwonen openslaan natuurlijk 😉

woonaccessoires, decoratie, interieur, huis, blog, huis stylen, lifestyleblog, La Log

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Je huis stylen met woonaccessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *