Body & food Mind & body

Echte thee, dat is pas genieten!

echte thee, losse thee, theemomentje.nl, theemoment, thee drinken, natuurlijke thee, ontspannen, kruidenthee, lalog.nl

Kruip met een dampende kop thee de bank op of zak weg in je tuinstoel, genietend van de zon. Een vers kopje thee erbij maakt jouw relaxmomentje in ieder geval helemaal af. Lees mee hoe je de volgende keer nóg meer van jouw theemoment kunt genieten!

Ontspannen met thee

Het is niet zo gek dat we graag thee drinken. Naast dat het lekker smaakt en gezond is, staat thee al eeuwenlang bekend als een rustgevend drankje. Daarnaast is er zoveel keuze in theesoorten dat er altijd wel een smaakje bij zit waar je op dat moment zin in hebt.

Verschillende theesoorten en de warmte van het drankje hebben een heerlijk kalmerend effect. Als je behoefte hebt aan ontspanning is een kop thee dus altijd een goed idee!

Echte thee

Wissel je theezakjes uit de supermarkt eens in voor losse thee! De smaak en kwaliteit van de losse theeblaadjes zijn veel hoger dan die van de vermalen thee in kant en klare zakjes.

Het gebruik van losse thee is net zo makkelijk. In plaats van dat je een theezakje neemt schep je één of twee theelepeltjes in een los theezakje, een thee-ei of -tang.

De lekkerste losse thee bestel je makkelijk bij theemomentje.nl. De intense smaken van de Sterrenmunt en Rooibos Short Cut zijn mijn favoriet!

echte thee, losse thee, theemomentje.nl, theemoment, thee drinken, natuurlijke thee, ontspannen, kruidenthee, lalog.nl

Voordelen losse thee

Naast dat de smaak van losse thee veel puurder en voller is, heeft losse thee nog meer voordelen!

De kwaliteit en werking van losse thee is beter!

Losse thee bevat meer antioxidanten, vitaminen en polyfenolen dan de theezakjes uit de supermarkt. Tijdens het verwerkingsproces en het vermalen van de theeblaadjes gaan er namelijk veel van deze gezonde voedingsstoffen verloren in kant en klare theezakjes.

Nog een voordeel is dat je meer keuze hebt in losse thee en dat je eindeloos kunt variëren door de theeblaadjes met elkaar te mixen. Ook is losse thee milieuvriendelijker doordat je geen wegwerpzakjes hoeft te gebruiken.

Ook fijn dat je geen gebruikte kleffe kant en klare theezakjes meer tegen komt op je aanrecht…

Zomerthee

Met losse thee zet je dus het perfecte kopje thee! En wist je dat je in de zomer de lekkerste ijsthee kunt maken van losse theeblaadjes? Doe jezelf -of iemand anders- een ijsthee-variatie pakket cadeau van theemomentje.nl of kies voor het cadeau pakket Summervibes en geniet deze zomer van verse kopjes échte thee!

 

 

 

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met theemomentje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *