Body & food Mama en zo

Zo, die buik! Na de bevalling…

buik, zwanger, zwangerschap, buik na bevalling, bevalling, babybuik, blog, mamablog, lifestyle blog, La Log

De laatste “Zo die buik!” was met een hoogzwanger exemplaar. Jullie hebben in die reeks kunnen volgen hoe ik met mijn 1m59 ontpopte tot een ware, waggelende potvis. Alleen een potvis waggelt niet, die zwemt. Kun je nagaan. Mijn zwangere buik was enthousiast buiten proportie gegroeid, en echt, je zag eerst die buik en toen mij. Dat is pas zeven weken terug. Maar nu heb ik een nieuwe “Zo, die buik!” voor jullie. Eentje van na de bevalling, want hoe is dat nu dan? Een groot slagveld of valt het mee? De waarheid? Er is nog wat work to do, want ook bij een aerobicsinstructeur gaat het niet vanzelf. Maar hee, het resultaat na zeven weken:
buik, zwanger, zwangerschap, buik na bevalling, bevalling, babybuik, blog, mamablog, lifestyle blog, La Log
Ik moet, uh wil, nog zeker vijf kilo kwijt maar voor nu klaag ik niet hoor! Ik werk er wel keihard aan: acht uur in de week trainen als new mama van de tweede valt niet mee. Maar wat is het verhaal dat je buik na de bevalling op zich plat is, maar als je dan net van hoek veranderd er ineens nog wat zit?! Dat had ik na de eerste bevalling ook nog de eerste maanden. Kijk die tweede foto (mijn gezicht!!! haha) Wie herkend dit? Is dat door het vel? Ik haat het vel. Maar ik hou van mijn twee meiden en die hebben dus gewoon in die buik gewoond! Bizar en zo mooi. Ach, dat vel neem ik voor lief. Maar stiekem hoop ik dat het net als na de eerste keer weer helemaal bijtrekt… negen maanden op, negen maanden af, toch? 😉

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

5 gedachten over “Zo, die buik! Na de bevalling…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *