Lifestyle

Weeklog #1: lekker burgerlijk!

weeklog, Center Parcs, bungalow, huisje, vakantie, lifestyleblog, La Log
Leuk, al die artikelen op La Log hoor Wendy, maar hoe ziet jouw week er eigenlijk uit? Tadaaa: een nieuwe rubriek op La Log: weeklog! Hier in de eerste weeklog neem ik je mee naar, jawel, Center Parcs. Love it or hate it. Ik kan er niks aan doen, maar I love it! Heerlijk in zo’n luxe bungalow met een open haard, sauna en bubbelbad… De laatste vier jaar hebben wij drie Center Parcs locaties bezocht. Da’s best schokkend ja. Meestal voor een midweekje tussendoor, maar vorige week gingen we zeven volle dagen naar Drenthe. Hoe dat was met een dreumes zie en lees je hier.

Maandag
Vandaag kwamen we aan op Parc Sandur in Drenthe. Bijna alle huisjes liggen aan het water. Het is een vrij nieuw park met huisjes die verhuurd worden maar er staan ook koopwoningen. We hebben onze spullen uitgepakt, hebben naar de supermarkt gewandeld en s‘avonds frietjes gegeten in het huisje. Open haardje aan en genieten maar!

weeklog, Center Parcs, bungalow, huisje, vakantie, lifestyleblog, La Log
Spelen in het huisje!

Dinsdag
Uitslapen tot half twaalf! Wat? Ja, zelfs Noor! Verder: regen, storm, bleh! Elke morgen stond er een vers ontbijtje voor de deur dus na het eten besloten we om lekker te gaan zwemmen in het binnenzwembad. Helaas was er voor Noor niet heel veel te doen omdat het geen Aqua Mundo zwembad was zoals bij de rest van de Center Parcs parken. Toch hebben we lekker even gedobberd en we zijn ook nog even de ballenbak ingedoken 😉 ’s Avonds hebben we gekookt in het huisje en daarna lekker op de bank gehangen.

weeklog, Center Parcs, bungalow, huisje, vakantie, lifestyleblog, La Log
Met mama in de ballenbak spelen!

Woensdag
Woensdag hebben we niet zoveel gedaan. We zijn naar de kinderboerderij op het park geweest en hebben s‘avonds pannenkoeken gebakken in het huisje 🙂

weeklog, Center Parcs, bungalow, huisje, vakantie, lifestyleblog, La Log
De kinderboerderij! Natuurlijk meteen naar mama’s favo dieren 😉

Donderdag
We zijn naar Dierenpark Emmen geweest! Het was niet de eerste keer voor ons naar deze dierentuin, maar voor Noortje wel natuurlijk! Het was echt heel mooi weer, het zonnetje scheen de hele dag. We hebben echt genoten van deze mooie dag.

weeklog, Center Parcs, bungalow, huisje, vakantie, lifestyleblog, La Log
Met papa naar de diertjes kijken…

Vrijdag
Weer een relaxt dagje! Beetje wandelen en spelen met Noor, thee drinken met een gebakje erbij: top!

Zaterdag
We gingen zwemmen in het subtropisch zwembad van het nabij gelegen park de Huttenheugte. Dit park is ook van Center Parcs en daar konden we met korting gaan zwemmen. Hier waren leuke peuterbadjes voor Noor en er kwamen zelfs  Zwarte Pieten muziek maken in het zwembad. Super leuk voor de kleintjes!

Zondag
Naar Plopsa Indoor in Coevorden. We hadden een beetje onze twijfels met een dreumes van vijftien maanden: is dat wel iets? Maar aangezien ik in de Wereld vol Wonderen werk mochten we gratis naar binnen met mijn personeelspas dus ja, dan gewoon maar gaan toch? En het was leuk! Ja, ook voor een dreumesje! Op de foto met Bumba, in de draaimolen met mama, naar de Bumba-show kijken en spelen in de speeltuintjes voor de allerkleinsten: Noor heeft het echt naar haar zin gehad. En wij ook ja 😉

weeklog, Center Parcs, bungalow, huisje, vakantie, Plopsa Indoor, lifestyleblog, La Log
Bron: bungalowpark-zoeken.nl

Maandag
Na ons uitgebreide ontbijtje pakten we alles in en gingen we, helemaal ontspannen, terug naar huis! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Wat vindt jij van een weekje Center Parcs: love it or hate it?

 


xx Wen

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *