Mind & body Mind & mindset

Het even niet weten is ook oké…

niet weten, accepteren, persoonlijke groei, pad volgen, mindset, lalog.nl
‘Zullen we dan maar stoppen met die website?’, vroeg hij. Het ging over de website van mijn studio. Er moesten een aantal dingen overgezet worden vanwege de hosting. Daarmee opperde mijn man dit fantastische idee. Ik voelde meteen een nee, maar echt toelichten kon ik het niet.

Stil in de studio

Het klopt dat ik op dit moment niks met de Zen Studio doe. In 2022 gaf ik er yogalessen, in 2023 kwam er een avondje soudhealing en in september organiseerde ik een vrouwencirkel voor een aantal vriendinnen. Daarna werd het stil in de studio, dus ik snap de vraag vanuit mijn man met z’n hostingpakketjes.

Maar, ja. Ik voelde een nee dus het kan niet. En dat gevoel kan ik niet toelichten, maar dat hoef ik van mezelf ook niet. Want soms (vaak) kun je een gevoel niet verwoorden en is iets gewoon zo. Dus misschien komt er ooit nog iets in de studio, op wat voor manier dan ook. Maar misschien komt er niks. Ik weet het gewoon even niet en dat is ook oké.

Wat ik wel weet

En terwijl ik heel goed weet dat dit alles oké is, vind ik het ook super moeilijk. Ik probeer te accepteren dat ik het niet weet, maar het liefste heb ik gewoon duidelijkheid. Ik draai het maar eens om naar wat ik wél weet.

En dat is dat ik me de komende maanden blijf storten op mijn tijdelijke andere functie binnen de Efteling. Ik wil genieten van wat ik nu op mijn werk doe (schrijven!) voordat het straks voorbij is. En omdat ik nu tijdelijk ook meer uren werk, wil ik daaromheen zoveel mogelijk tijd over houden voor mijn gezin. Iets naast mijn werk gaan doen zou nu teveel tijd en energie kosten.

Ik weet óók dat ik na mijn Reiki eerste graads (die ik vorig jaar haalde) nog meer over energetisch werk wil gaan leren, maar wat en wanneer weet ik nog niet. En ook niet of ik er ooit behandelingen in wil gaan geven. Ik heb trouwens ook gehoord dat mijn kinderen in de studio een edelstenen-winkel willen beginnen, haha. Dus wie weet gaan we dat ooit doen ;-).

Ik weet ook dat sinds schrijven écht mijn werk is, ik totaal geen onrust meer voel. Ik hoef van mezelf niet meer van alles te doen naast mijn werk.

Zo’n beetje alles heeft dus invloed op de richting die ik op wil met de Zen Studio. Misschien is er wel geen richting meer.

Ik weet het even niet en dat is oké.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *