Interieur & thuis Lifestyle

Zo geef je je interieur een snelle upgrade

interieur, interieur inspiratie, wonen, woonidee, woonkamer, huis, inrichting, interieur styling, lalog.nl, lalog, interieurtips
Met de kerstboom de deur uit heb je ineens zeeën van ruimte in je woonkamer. Zin om het nieuwe jaar met een nieuwe sfeer in huis te beginnen maar heb je geen zin in een hele make-over? Accessoires zijn vaak genoeg om je interieur een hele nieuwe look te geven. Met deze tips geef je je interieur een snelle upgrade!

1. Schuif met je meubels!

Denk out of the box en zet je meubels eens neer zoals je ze nooit neer zou zetten! Je hoeft ze niet zo te laten staan, schuif ze vooral heen en weer. Vanuit hier zie je vaak ineens allerlei andere mogelijkheden om je meubels te plaatsen en misschien wel een hele nieuwe zithoek te creëren! Zware meubels in je eentje schuiven? Tipje: plaats een handdoek onder één kant en duw je kast of tafel vanaf de andere kant. Zo schuif je de boel makkelijk en veilig heen en weer.

2. Geef je boeken een podium

Boeken in huis? Voeg makkelijk sfeer en kleur toe door je boeken op de kleur te sorteren en zet ze op een plank of op je tv-meubel neer. Ook leuk om setjes te combineren!

3. Vervang de kussenhoezen

Nieuwe kussens aanschaffen is niet nodig. Vervang gewoon de hoezen van je sierkussens voor een nieuwe look van je bank!

4. Maak een galerijmuur

Door een galerijmuur te maken geef je je muur een metamorfose zonder te verven. Gebruik verschillende posters, prints en foto’s in verschillende maten door elkaar heen maar blijf wel binnen hetzelfde kleurenpallet om een kermis te voorkomen. Gebruik ook dezelfde soort lijsten om er een mooi geheel van te maken. Tipje: let erop dat er overal even veel afstand tussen de lijstjes zit.

5. Leg een vloerkleed neer

Door een vloerkleed neer te leggen krijg je meteen een huiselijke sfeer en kun je een ruimte letterlijk en figuurlijk meer warmte geven. Een vloerkleed kleed de ruimte echt aan! Je kunt natuurlijk ook je huidige vloerkleed vervangen voor een instant verandering. Denk niet alleen aan kleur maar ook aan het soort materiaal, om de look die jij wilt te creëren.

Geniet van je upgrade!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *