Bloggen

Dit zijn de best gelezen artikelen van 2023

top 3, lezen, best gelezen artikelen, blogs, best gelezen blogs, beste blogs 2023, meest gelezen, best gelezen, populaire blogs, logboek over life, lalog.nl, lalog, mindfulness

Aangezien januari een eeuw lijkt te duren, kunnen we best nog even terugblikken op 2023. Nieuwsgierig naar wat de best gelezen artikelen zijn van lalog.nl in 2023? Lees lekker mee in deze top 5!

Langzaam ondergaat Lalog.nl al zo’n twee jaar een verandering. Namelijk die van een persoonlijk blog naar een volwaardig platform vol met artikelen, tips en columns. Korte verhalen, die vind je hier ook.

Nog zoekende in hoe alles het beste past, gaat de verandering voort. Zo ook het afgelopen jaar. Met hier en daar een persoonlijke noot -die er ook altijd zal blijven- ligt de nadruk vooral op persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en natuurlijk de grote why van Lalog.nl: jou inspireren om te doen waar je blij van wordt.

Het ontdekken van dat laatste kan voelen als een flinke klus. Als ervaringsdeskundige en tekstfanaat wandel ik graag een stukje met je mee op ontdekking naar jouw pad. Ik hoop dat mijn teksten toegankelijk en helpend voor je zijn en dat het hier voelt als een warm bad.

2023 dus. What a year. Deze artikelen werden het meest gelezen.

Top 5 artikelen 2023:

1- Moederschap: de ijzeren greep van angst
Daar is ‘ie: de persoonlijke noot. En nog op de eerste plaats ook. Dit persoonlijke stuk gaat over de meest spannende periode uit ons leven: ons zoontje van drie die met acute nierfalen in het ziekenhuis terecht kwam en daar twee weken lag. Dit stuk, geschreven vanuit mijn perspectief als moeder, werd in 2023 het meest gelezen.

2- De randjes van je onderbroek
Aangesproken worden op de zichtbaarheid van je onderbroek? Check! Dit is een column vol onderbroekenlol…

3- De negen-jaarsfase: prepuberteit en grenzen
De negen-jaarsfase is niet niks: je kind komt dan in de prepuberteit terecht en het hele gezin kan daarvan mee genieten. Stampvoeten en smijten met deuren, dat werk. Oh, en vergeet vooral de populaire uitspraak “ik haat je” ook niet. Hoe dat hier in huis gaat én hoe je er mee om kunt gaan als ouder lees je in dit artikel.

4- Onrust, volle maan en slechte nachten
Voor veel mensen een feest van herkenning. Of nou, ja feest… Je leest over wat de energie van de volle maan met je kan doen en waarom dit voor velen zo voelbaar is. Om vijf uur ‘s ochtends bijvoorbeeld.

5- Klankschalen: dit is wat soundhealing voor je doet
Dat klankschalen niet alleen voor ontspanning zorgen maar ook een hele hoop andere dingen in werking zetten, lees je in dit stuk. Ik schreef het nadat een goede vriendin een klankschalen sessie in mijn studio aan huis gaf. Met een klein groepje genoten we van alle voordelen van de helende klanken. Ik kreeg er zoveel nieuwsgierige vragen over dat ik er wel over móést schrijven.

Dat was 2023.

Een oprechte dankjewel aan jou als lezer!

Op naar nog veel meer inspiratie en leesplezier in dit nieuwe jaar ❤️

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *