Bloggen Downloads

Deze is voor jou: mijn eerste mini e-book

 

“In vuur en vlam” is een van de vele korte verhalen die ik geschreven heb. En hij is voor jou. Je mag ‘m lezen. En je mag best weten dat ik het heel spannend vind om dit online te zetten. Het is alsof iedereen mee kijkt in mijn hoofd… dit is echt even buiten mijn comfortzone! Maar daarom doe ik het. Want juist daar zit groei! En ik vind schrijven en lezen zo heerlijk, dus hoe kan ik het niet doen? En ooit komt er een “echt” boek, maar laat ik eerst hier eens mee beginnen.

In vuur en vlam ging eerst (heel veilig) naar mijn schrijfdocent, daarna naar een aantal proeflezers. En nu dus naar jullie, want hij is gratis te downloaden. Sinds 2013 schrijf ik korte verhalen en vrijwel altijd in mijn favoriete genre: thrillers. Ik gun het jou om lekker even in een andere, spannende wereld weg te kruipen. Even uit je eigen hoofd te gaan, te relaxen.

Nog even over mijn naam. Ja, mijn meisjesnaam klinkt gewoon net even wat pakkender. En dat staat mooi op de cover van een boek. Verder blijf ik gewoon lekker getrouwd met mijn lieve, knappe man hoor 😉

Maar nu het e-book!

In vier pagina’s neem ik je mee in dit verhaal.

Lieke ziet het voor haar ogen gebeuren. Simone ging van collega naar vriendin. Van vriendin naar vijand. Het probleem is dat Simone de enige is die van Lieke’s probleem af weet, en Lieke kan zich niet inhouden…

Ik wens je veel leesplezier! Laat me weten wat je ervan vindt! Voel je vrij om een reactie op de blog achter te laten, een dm te sturen via social media of het contactformulier in te vullen.

Je kunt In vuur en vlam hier downloaden, of klik op de cover hieronder!

Eén gedachte over “Deze is voor jou: mijn eerste mini e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *