Bloggen Personal

Waar of niet waar? “Ik lees je blog dus ik weet alles al over je”

blog, blogger, aannames, bloglife, mamalifestyle, mamablog, mamalifestyleblog, lalogblog, lalog.nl, lalog

Even bijkletsen. Leuk, dacht ik nog. Maar voordat ik ook maar iets over de afgelopen periode in mijn leven kon vertellen werd ik overgeslagen. Want “Ik lees je blog dus ik weet alles al over je”. Deze aanname heb ik wel vaker dan een keer gehoord. Is het terecht? Knal ik mijn hele leven online?

Online life

vakantie, corona tijd, op vakantie tijdens cororna, glamping, De Zandstuve, kamperen Zandstuve, mamablog, mamalifestyleblog, blog, gezin, lalog.nl, lalogblog, lalog

Ja, natuurlijk deel ik het een en ander online. Ik hou ervan. Ik hou van schrijven. Van creatief bezig zijn. Van moeder zijn. Van mijn online junk-journal. Ik kan hier mijn ei kwijt en heb er een prachtige hobby aan. Maar hallo. Ik deel hier misschien een kleine dertig procent van mijn leven. Mijn offline life is een stuk spannender dan mijn online life. Kort samengevat: offline is het nog chaotischer, haha.

2021, blog, mamablog, mamalifestyle, mamavandrie, momlife, lalog.nl, lalogblog, lalog, wendy
Ik deel online dus nog niet eens de helft van wat ik doe, wat ik meemaak en wat er in me omgaat. Natuurlijk kies ik daar bewust voor. Ik kies zelf wat ik wel en niet deel. Zo blijkt het dat ik in real life dus ook nog best wel wat te vertellen heb 😉 En dat zeg ik dan ook gewoon hoor, wanneer iemand oppert alles al over me te weten vanwege de blog. Ik vind wat ze zeggen trouwens een dik compliment he, want hoe leuk is het dat die persoon mee leest?! Vaak vis ik dan nog even verder over wat hij of zij graag op lalog.nl zou willen lezen en dat worden dan hele leuke gesprekken. Gesprekken die weer tot onderwerpen leiden waarvan je niet eens wist dat het een gezamenlijke interesse was. Want dat deel ik dan weer niet online. 😉

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Meer van mijn online life op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *