Bloggen

Het mooiste drukwerk voor jouw blog of bedrijf

visitekaartjes blog, visitekaartjes, drukwerk, studentensrukwerk.nl, lalog, lalogblog, lalog.nl, mamablog

Op een makkelijke manier zelf toffe visitekaartjes ontwerpen voor jouw blog of bedrijf? Of wat dacht je van notitieboeken? Zo leuk om te doen! Ik mocht mijn exemplaren bestellen bij studentendrukwerk.nl. Maar wat je nou eigenlijk op zo’n visitekaartje zet en waarom je nooit genoeg notieboeken kan hebben, lees je in deze post.

Makkelijk, snel & profi!

Crea mama hier! Het verbaast je misschien niet dat ik er van hou om creatief bezig te zijn dus het ontwerpen van mijn eigen visitekaartjes vond ik een waar feestje. Het ontwerpen van je eigen visitekaartjes bij studentendrukwerk.nl is echt heel makkelijk. Het ontwerpprogramma werkt perfect en je hebt oneindig veel opties zodat jij je eigen stempel kan drukken op jouw nieuwe visitekaartjes.

Wat zet je er eigenlijk op?

Naast de website vond ik het leuk om ook een foto erop te zetten zodat het visitekaartje nog persoonlijker wordt. Ook de socials van lalog.nl heb ik erop vermeld en mijn emailadres. Handig voor samenwerkingen!

visitekaartjes blog, visitekaartjes, drukwerk, studentensrukwerk.nl, lalog, lalogblog, lalog.nl, mamablog
Bij studentendrukwerk.nl kun je trouwens de meest uiteenlopende artikelen vinden om te bedrukken. Zo ben ik gek op notitieboeken. Die kun je als blogger sowieso niet genoeg hebben. En als moeder ook niet trouwens want er zijn altijd genoeg to-do lijstjes te maken πŸ˜‰

visitekaartjes blog, visitekaartjes, drukwerk, studentensrukwerk.nl, lalog, lalogblog, lalog.nl, mamablog
visitekaartjes blog, visitekaartjes, drukwerk, studentensrukwerk.nl, lalog, lalogblog, lalog.nl, mamablog
visitekaartjes blog, visitekaartjes, drukwerk, studentensrukwerk.nl, lalog, lalogblog, lalog.nl, mamablog
Ik ben super tevreden met deze mooie producten! Ze werden snel en netjes geleverd en zaten goed ingepakt. Kan ik eindelijk ook mijn visitekaartjes ergens subtiel achterlaten πŸ˜‰ Heb jij visitekaartjes voor jouw blog en/of bedrijf?

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Volg lalog.nl op Instagram en Facebook!

EΓ©n gedachte over “Het mooiste drukwerk voor jouw blog of bedrijf

  1. Bedankt voor het delen van deze tips over drukwerk. Wij hebben ook een eigen logo laten ontwerpen. Nu willen we deze ook nog op onze bedrijfskleding laten drukken. Ik ga kijken of ik dat ergens bij mij in de buurt kan laten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *