Mama en zo Zwanger

Op een rij: hier shop je de leukste zwangerschaps kleding!

mamablog, mamablogger, wendy lalog.nl, lalog, lalog.nl, lalogblog

Na drie zwangerschappen ben ik een expert geworden in zwangerschapskleding vinden. En makkelijk was dat niet want wat een suffe bedoeling is dat vaak nog… Gelukkig zijn er ook heel veel merken waar wél heel veel toffe zwangerschapskleding te krijgen is. Ik zet hier mijn favorieten op een rij! Check snel waar ook jij de mooiste zwangerschapskleding kunt scoren.

mamablog, mamablogger, wendy lalog.nl, lalog, lalog.nl, lalogblog, mamalifestyle, mamalifestyle blog, blog, blogger

5x de leukste zwangerschapskleding shoppen (#nospon)

1. Mamalicious
Mamalicious is echt mijn favoriet wat zwangerschapsjurkjes betreft! Beide jurkjes op de bovenstaande foto’s zijn van Mamalicious. Het witte jurkje ging zelfs drie zwangerschappen mee!

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
2. Prénatal
Eigenlijk al mijn broeken kwamen bij Prénatal vandaan! Vooral de zwarte stretchbroeken waren favoriet en zaten heerlijk. Volgens mij hebben zij deze altijd wel in het assortiment want in alle zwangerschappen kocht ik ze 🙂 Ook al mijn buikbanden kwamen hier vandaan.

3. Love2wait
Van Love2wait droeg ik vaak leuke shirts en tops met toffe printjes.

4. H&M
Ik kocht er in mijn zwangerschappen vooral leuke jurkjes en zwangerschapstops voor weinig geld. Ook vond ik hier fijne leggings trouwens!

5. C&A
Zeker niet alles heeft een goede pasvorm maar als je een beetje goed zoekt dan kun je hier regelmatig leuke positiekleding vinden!

Tip: Mamalicious en Love2wait kocht ik vaak bij wehkamp,nl. Ook kleding van C&A kun je hier vinden!

Waar shop(te) jij de leukste zwangerschapskleding?

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Volg lalog.nl op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *