Lifestyle Mama en zo Momlife Personal

WINACTIE: Win je eigen toffe KAYA sieraad! (GESLOTEN)

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl
2 Juli. Vandaag ben ik jarig! Subtiel bungelen de initialen van Noor, Lot en Ben voortaan om mijn pols… Kijk nou, dit toffe armbandje van KAYA mocht ik mezelf cadeau doen! En jij kan er ook één winnen want ik mag een fijn tegoed van €40,- weggeven bij kayasieraden.nl. Lees alles over hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Little things mean a lot

Ik mocht iets uit zoeken bij kayasieraden.nl en het was nog best moeilijk tussen al dat moois. Je kunt er de mooiste sieraden zelf creëren. Ik wilde al langer een armband met initialen van de kinderen en was meteen gek op dit exemplaar. De voorletters van onze kindjes staan prachtig in de stralende bedeltjes gegrafeerd. “Little things mean a lot” prijkt er op de website en dat is ook echt zo. De sieraden van kayasieraden vertellen namelijk een verhaal. Jouw verhaal! Alle sieraden zijn er uniek en inderdaad: het zit ‘m in de kleine dingen.

De sieraden worden met zorg samengesteld en gegraveerd en dat zie je. Mijn armbandje werd verstuurd in dit prachtige sieradendoosje en was razendsnel binnen.

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

Happy birthday to me

Dit is natuurlijk een perfect verjaardagscadeautje voor mezelf! Mijn armbandje past eigenlijk overal wel bij en ik draag ‘m altijd. Het armbandje dat ik draag is te krijgen in zilver, goud of rosé. Het aantal hangertjes kun je eenvoudig zelf aangeven, net zoals de initialen die je er in gegraveerd wilt hebben.

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

Good to know

KAYA laat niet alleen jou stralen met je nieuwe sieraad maar middels het Giving Back Project laten zij ook kinderen in Gambia stralen.

“Kaya gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het motto: het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Misschien een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben. Voor ieder sieraad dat we verkopen, wordt er een klein bedrag afgestaan aan stichting Eduki. Dit uit zich in een jaarlijkse donatie, zodat de kinderen direct voor een heel schooljaar geplaatst kunnen worden.

Prachtig initiatief! Voor elk sieraad gaat er dus een klein bedrag naar dit mooie doel.

Bij kayasieraden.nl kun je sieraden voor elke gelegenheid vinden. Armbandjes, kettingen met geboortestenen, bruidssieraden, babyarmbandjes of gewoon hippe dingen die je jezelf cadeau wilt doen 😉 En dat laatste kan perfect met deze toffe winactie! 

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

Winnen?

Winnen? Jaaa, hope so voor je want er is zoveel keuze bij KAYA! Wie jarig is, trakteert. In dit geval trakteer ik samen met KAYA want ik mag een tegoed weggeven van €40,-. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht met een kortingscode van €40,- die te verzilveren is bij kayasieraden.nl

Wat moet je doen om te winnen?

– Volg lalog.nl op Facebook of Instagram;
– Laat onder dit artikel weten wat voor sieraad jij jouw verhaal zou willen laten vertellen (je emailadres wordt niet gepubliceerd);
– Vergroot je kans door het bericht op de socials te delen of iemand te taggen die ook mee zou moeten doen! (je naam gaat dan 2x mee in de hoge hoed 😀 )
– Leuk als je Kayasieraden op een van de solcials volgt!

Deze winactie loopt van 2 juli 2020 t/m 11 juli 2020. Succes!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

 

Volg jij lalog.nl al op Facebook en Instagram?

32 gedachten over “WINACTIE: Win je eigen toffe KAYA sieraad! (GESLOTEN)

 1. Ik zou heel graag zo’n armbandje willen. Ik word eind november oma van mijn eerste kleinkind, maar hoop dat er meer kleinkinderen komen. Hoop dat het armbandje heel vol komt te hangen.

 2. Nog eens gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop op een mooie dag <3

  De sieraden van Kaya zijn prachtig! Als ik de bon van €40 win, zou ik daarvan gouden ketting 'nature' kopen met een vogeltje en daarbij de letterbedels van de voornamen van mijn dochters. Ik noem hun altijd de vogeltjes, vandaar 🙂

 3. Wat leuk! Ik zou voor een armbandje gaan voor mijn dochter. Ze had er eentje maar die past niet meer. Een nieuwe (andere) in een grotere maat zou geweldig zijn. Het proberen waard!

  1. Nogmaals gefeliciteerd Wendy, wat mooi deze sierraden. Ik vind de Bangles met tekst heel mooi. Maar mijn dochter houd meer van subtiel. Ik zou voor haar een armbandje willen winnen. Vandaag is haar beugel NA 10 JAAR eruit gegaan. Zo lang volgehouden!!

 4. Gefeliciteerd!
  Wat een mooie sieraden! Er staan eigenlijk alleen maar mooie sieraden op de site dus het is een moeilijke keuze maar ik zou voor de ‘stel zelf samen ketting’ gaan. Er zou dan zeker een hondenpoot bedeltje aan komen te hangen 🙂

 5. Happy birthday!

  Tomorrow it’s mine?

  Wat leuk, ik heb vorig jaar september een gepersonaliseerd lederen armbandje van Kaya aan mijn neefje gegeven voor zijn verjaardag.

  Het tegoed zou ik daar ook voor gebruiken en er twee kopen voor mijn beide dochters. Daar laat ik dan het infinity teken en mama op zetten. Dat wij voor altijd zijn???

  Fijne dag vandaag!

 6. Een hele gelukkige verjaardag! En super lief dat je iets weggeeft!!❤️❤️ Ik zou graag een armbandje aan mijn beste vriendin geven omdat zij volgend jaar in Antwerpen gaat studeren. We zijn dit jaar afgestudeerd en ik zou haar op deze manier misschien laten weten dat ze veel voor mij betekent?

 7. tof om die te winnen ik zou iets voor mijn dochters willen dan ze zijn 19 en 24 jaar toffe meiden!
  ook wel jammerrr, kan niet mee doen op facebook heb ik niet’;hoop op deze wijze ook kans te maken!

 8. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat onwijs lief dat je shoptegoed weggeeft! Zoveel keuze uit mooie sieraden, maar ik denk dat ik zou kiezen voor het zilveren letterarmbandje Inline met de initialen van onze zoontjes.

 9. wat een geweldig gebaar verras me maar met zo’n prachtig exemplaar schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 10. Gefeliciteerd!
  Ik zou gaan voor Swarovski® Geboortesteen Ketting voor mijn zus. Het lijkt me het ideale cadeautje!

 11. Ik ga heel graag voor de Ketting met Letter ‘Subtle Olivia’. Heel gaaf om met een eerste aanblik de voorletters van mijn kinderen te showen.

 12. https://www.kayasieraden.nl/nl/leren-armband-met-ringen.html Ik wil deze wel graag .kopenvan dit tegoed. We hebben net een 4e kindje (gebaard door mijn vrouw) gekregen, de oudste kinderen zijn 18, 15 en 13 (heb ik gebaard). Ik zou het erg gaaf vinden om de namen van alle 4 op een ring om deze armband te hebben (Sem, Ninthe, Sil, Jaxx). Zo wordt, voor mij, ons samengestelde gezin een echte eenheid en kan ik ze alle 4 altijd bij me, op mijn huid, dragen

 13. Ik zou een armband of ring kopen voor mijn ernstig zieke vriendin met de tekst Be Loved of Nooit alleen, daar ben ik nog niet uit. Eenvoudig, maar zo waardevol.

 14. Wat een gave collectie zeg! Ik zou dolgraag een sierraad met vingerafdruk(ken) dragen. Dat zou onwijs veel voor me betekenen. Minimalistisch, origineel, maar zo puur en ‘dichtbij’. Heel hard duimen!

 15. Een vingerafdruk van de kinderen zou echt geweldig zijn, om ze zo altijd bij me te dragen via een sieraad, echt leuk 🙂 🙂
  Groetjes Anneliese

 16. De sieraden van Kaya sieraden zijn zo mooi subtiel vormgegeven. Ik heb mijn zus toen ze net mama was geworden een armbandje gegeven van Kaya sieraden met het initiaal van haar zoontje. Zelf zou ik mijn verhaal willen laten vertellen door de Gepersonaliseerde Ketting ‘Tree of Life’ met Gravure.

 17. Wat ontzettend mooi, ik zou graag een infinity ketting willen met de namen van de kinderen. Ik vind dat ontzettend mooi en mijn dochter wil zo graag dat mama een ketting gaat dragen. Zij zal dit ook geweldig vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *