Lifestyle Personal

Zo vierde ik mijn verjaardag in Corona-tijd!

verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl

Vorige week was ik jarig en ik had een belachelijk heerlijke dag. In deze Corona-tijd ja! Geen tuinfeest met zo’n vijfentwintig lieve mensen dit jaar maar een dag voor mij alleen. Letterlijk alleen. Ik liet de opvang van alle kinderen gewoon doorgaan, de man ging naar zijn werk en ik nam een vrije dag. En wat een feest had ik in mijn eentje jongens! Echt, dit ga ik dus elk jaar doen!

Alleen thuis

Ik hou van gezelligheid. En dat is maar goed ook met drie kinderen en regelmatig nog eens extra vriendinnetjes over de vloer waardoor het een waar kinderfestijn wordt bij ons in huis. Leuk, kom maar door. Maar laat mij af en toe ook maar gewoon lekker in mijn eentje aanrommelen. Op mijn verjaardag bijvoorbeeld. De man vroeg mij wat ik nou écht zou willen op mijn dag. Ik dacht daar goed over na en kwam tot een enthousiast antwoord: een hele dag alleen thuis zijn!

Eerst cadeaus!

En dus nam ik een vrije dag en bonjourde daarna iedereen het huis uit, haha! Heerlijk! Maar eerst werd er gezongen, waren er cadeaus, knutsels, rijmpjes en een heleboel knuffels. Genieten! En daar kon ik de hele dag wel op teren. Want ik zou ze natuurlijk wel gaan missen, mijn lieve kroost. Heel even voelde ik me schuldig toen ik eenmaal alleen in huis was. Heel even maar. Want daarna begon het Grote Genieten. Een lesje yoga zonder gestoord te worden. Uitgebreid in bad. Lunchen met Netflix op! Een boek lezen. Muziek luisteren. Wat was dat lang geleden. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een dag alleen thuis was. Ergens in mijn zwangerschapsverlof vorig jaar toen ik zwanger was van Ben…

verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl

Een klein feestje

‘s Avonds aten we weer samen als gezin. Ook weer zo fijn om mijn gezin weer om me heen te hebben. Ik bestelde eerder die dag sushi voor mezelf bij sushipoint (hmmm) en Wim en de meiden aten poffertjes. Ben zat er natuurlijk ook gezellig bij met z’n babyprakje.
Later op de avond kwamen mijn ouders en schoonouders. We aten een taartje met de kinderen en dronken gezellig wat. Ik kreeg trouwens super mooie cadeaus op mijn dag! Echt zo verwend!!

verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl

verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl

En dit is nog maar een kleine greep uit de verwennerij 🙂 (Het schilderij op de een na laatste foto maakte de vriend van mijn schoonmoeder een tijd geleden en ik was er helemaal gek op toen ik het bij hen thuis zag. Kreeg ik ‘m cadeau! Zo blij mee!).

Op zondag had ik een paar vriendinnen uitgenodigd om mee te proosten voor mijn 37ste en kreeg ik nog meer moois. Maar vooral het gezellig samen zijn op deze manier was ook zo fijn! Klein, persoonlijk, leuk! Geen gesjouw met drankjes bijvullen, hapjes verzorgen, met niemand een praatje kunnen maken… Nee, doe mij voortaan maar zo’n verjaardag als dit jaar. Ik vond het helemaal fijn! Hoe vier(de) jij je verjaardag in deze periode?

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Leuk als je volgt op Facebook en Instagram!

Eén gedachte over “Zo vierde ik mijn verjaardag in Corona-tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *