Baby Interieur & thuis Mama en zo

Project 3 nieuwe kinderkamers: de babykamer!

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl

Het is af, jongens! Helemaal af. Alle drie de kinderkamers zijn klaar. Hoera en co want dat is dus echt net op tijd nu ik 39 weken zwanger ben. Na de nieuwe kamer voor Noor en een nieuwe kamer voor Lot, was de babykamer als laatste aan de beurt. Tijd om ook deze kamer te showen op de blog natuurlijk! Van een vrolijke meiden peuterkamer ging deze naar een stoere jongens babykamer. Metamorfose geslaagd dacht ik zo!

Voor

kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl
De babykamer was de kamer van Lot. Een vrolijke meidenkamer met het behang van toen het nog Lotje’s babykamer was. Weg met die uilen op de muur, want dat kon echt niet meer 😉 Nadat ook Lot was overgegaan naar haar nieuwe kamer, konden we de babykamer gaan aanpakken. Zo leuk om te doen, want ik wilde het helemaal anders en een jongenskamer hebben we natuurlijk nog nooit gehad!

Na

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl
interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl
interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl
interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl
interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, babykamer, mamalifestyle, lalog.nl
Het behang ging dus als eerste van de muur af en deze verfde we in dezelfde kleur als de muur in onze woonkamer. Ik koos voor een lambrisering van 140cm hoog. De meubels van de babykamer hadden we nog dus deze hebben we gewoon weer gebruikt. Alleen de donkerblauwe kast is nieuw op deze kamer. Het is een oude boekenkast van mijn tienerkamer in het ouderlijkhuis die we eigenlijk weg wilden doen, maar hij zag er nog zo goed uit en ik kwam kastruimte tekort op de babykamer dus zette ik ‘m hier neer.

Verder kwamen er nieuwe gordijnen, een nieuwe lamp en kreeg de plank boven de commode een andere kleur. Het konijn aan de muur, het matching kussen op de stoel en de wasmand komen van wehkamp.nl. Het wolkje boven de stoel en het verenhaakje aan de muur zijn van Intratuin, het klaptafeltje is vintage en van mijn oma geweest. De comfy bruine stoel is ook een krijgertje en heerlijk om straks met de beeb in weg te kruipen om flesjes te geven ♥

Wij zijn helemaal klaar voor onze babyboy dus! Net op tijd 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Like op Facebook
Volg op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *