Kids Lifestyle Mama en zo Momlife

Kinderhandjes en schermen

schermen, tablet, telefoon, beschermhoes, hoesjes, hoesjesdirect.nl. hoesjesdirect, kinderen, gezin, mobiel, schermtijd, mamablog, momlife, mamalifestyle, blog, lalog, lalog.nl, lalogblog

Kinderhandjes en schermen. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar hier gaat het nog wel eens mis. Dan stuitert er een telefoon van de trap af of knalt er een tablet van de bank… Tja. Eigen schuld ook als je je kids ermee laat spelen. De meiden gaan er echt wel netjes mee om en ze weten dat ze van papa’s en mama’s telefoon af moeten blijven maar in een onbewaakt ogenblik bounced er af en toe toch nog wat op de tegelvloer…

Kapot scherm

Toegeven: niet alleen kinderhandjes zorgen voor kapotte schermen. Moeders kunnen er ook wat van. Die telefoon vliegt nou eenmaal wel eens uit je handen. Per ongeluk. Of expres. Who knows ๐Ÿ˜‰ Telefoonhoesjes zijn dus wat mij betreft echt onmisbaar en ook onze tablet heeft een beschermlaagje gekregen. Kan ‘ie weer lekker bouncen.

schermen, tablet, telefoon, beschermhoes, hoesjes, hoesjesdirect.nl. hoesjesdirect, kinderen, gezin, mobiel, schermtijd, mamablog, momlife, mamalifestyle, blog, lalog, lalog.nl, lalogblog

Fijne hoesjes

Ik vind het altijd weer leuk om een fijn, nieuw telefoonhoesje te scoren. Zo wordt je telefoon weer even opgeleukt zonder dat het veel kost! Zelf hou ik vooral van telefoonhoesjes met een dierenprint en ook Noor en Lot vinden het interessant als ik weer eens een nieuw exemplaar om mijn telefoon heb gedaan. Bij hoesjesdirect.nl vindt je het leukste assortiment (zoveel dierenprintjes!) en je hebt je hoesje de volgende dag al in huis.

Heb jij je telefoon en tablet ook goed beschermd met een hoesje?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow op Instagramโ™ฅ
Like op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *