Interieur & thuis Mind & body

Macramé White hangstoel: duurzaam relaxen met Tropilex

hangstoel, Tropilex, review Tropilex, relaxen, ontspannen, onthaasten, tijd voor jezelf, mindfulness, samenwerking, lalog.nl, logboek over life

Duurzaam én stijlvol relaxen in een hangstoel? Dat doe je in dit prachtige exemplaar van Tropilex! Elk moment in deze hangstoel voelt als een mini vakantie. Zodra je in de stoel gaat zitten kom je als vanzelf in een ontspannen staat van zijn. Dat is dus gegarandeerd relaxen!

Stijlvol relaxen

Heerlijk wegzakken in een hangstoel die zachtjes heen en weer schommelt betekent ultiem relaxen. En toegeven: mijn studio is ook wel de perfecte plek om een hangstoel op te hangen. Het is een plek waar ik kan ontspannen, schrijven of een yogamatje uitrollen.

hangstoel, Tropilex, review Tropilex, relaxen, ontspannen, onthaasten, tijd voor jezelf, mindfulness, samenwerking, lalog.nl, logboek over life, hangstoel Macramé White

En nu kruip ik er ook graag in mijn nieuwe stoel met mijn goed boek en een kop thee. Met zijn bohemien look maakt de Macramé White hangstoel de ruimte helemaal af en past hij helemaal bij de warme sfeer van mijn studio. De stoel is comfortabel en stevig en wordt geleverd met bijpassend zitkussen.

hangstoel, Tropilex, review Tropilex, relaxen, ontspannen, onthaasten, tijd voor jezelf, mindfulness, samenwerking, lalog.nl, logboek over life, hangstoel Macramé White

hangstoel, Tropilex, review Tropilex, relaxen, ontspannen, onthaasten, tijd voor jezelf, mindfulness, samenwerking, lalog.nl, logboek over life, hangstoel Macramé White

Binnen en buiten

En wat ook helemaal fijn is: in de zomer kan ik mijn hangstoel ook onder overkapping hangen. Door daar een extra bevestigingshaak op te hangen is het straks ook heerlijk om buiten te genieten in de stoel. En omdat hij zo makkelijk op te hangen is, kan ik ‘m ook snel vanuit de studio verplaatsen wanneer ik de ruimte nodig heb voor een vrouwencirkel. Of een kinderfeestje 😉

Nog meer voordelen van een hangstoel: het maakt de ruimte niet zo vol. De plek waar je jouw stoel ophangt wordt meteen sfeervol, maar je houdt het ook open doordat er niets op de grond staat. Zo creëer je in een kleine ruimte meer “lucht”.

hangstoel, Tropilex, review Tropilex, relaxen, ontspannen, onthaasten, tijd voor jezelf, mindfulness, samenwerking, lalog.nl, logboek over life, hangstoel Macramé White

Duurzaam en handgeweven

Relaxen met Tropilex kan met een goed gevoel! De touwen van de Macramé White hangstoel zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. En voor alle hangmatten en hangstoelen wordt alleen FSC gecertificeerd hout gebruikt. Zo weet je zeker dat de bossen waar dit hout vandaan komt op een duurzame en milieubewuste manier worden beheerd.

De hangmatten en hangstoelen worden met de hand geweven in Colombia, Brazilië en India. Ook het verpakkingsmateriaal, waar alle producten van Tropilex mee verzonden worden, zijn zo duurzaam mogelijk.

Daarnaast is Tropilex lid van 1% For The Planet en doneert daarmee minimaal 1% van hun jaarlijkse omzet ter ondersteuning van non-profit-milieuorganisaties.

Wil jij ook duurzaam en stijlvol relaxen? Kijk dan tussen alle prachtige hangstoelen en hangmatten van Tropilex!

 

 

 

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *