Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #6 (zwangerschap 3)

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog

Zo, die buik ja. En eigenlijk alles aan mijn lijf dat begint met de letter ‘b’… Het einde van deze zwangerschap komt in zicht, mensen! Zo raar, nog een week of zes en dan is onze kleine man er gewoon!

34 weken

Een week of zes duurt het nog, dus ik ben nu vierendertig weken (+ 1) zwanger. Jullie hebben al kunnen lezen dat we thuis nog volop aan het bezig zijn om alles af te krijgen. Eh, nee, de babykamer is dus nog niet af. Oeps. Nee, geeft niks. De babykamer is peanuts. Verven, nieuwe gordijnen, andere lamp, het ledikant tevoorschijn halen en klaar. Nu is dat de kamer van Lot en zij gaat naar de kamer van Noor. Noor verhuist weer richting de zolder en dat is precies waar de grootse uitdaging en het meeste werk zit. Of zat. Want onze grote zolder verbouwing is gelukkig echt bijna af!

Die buik!

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Ja, terug naar die buik want dat is natuurlijk veel interessanter 😉 Trouwens, deze keer geen luxe van gezinsleden die foto’s maken dus ik moest het even zelf doen. Maar dat ding is gigantisch! Iedereen in het dorp denkt steeds dat ik elk moment kan gaan bevallen en kijkt me dan ook overal bedenkelijk na, haha. Maar toch: bij elke controle meet de verloskundige mijn buik op en die dit steeds netjes op het gemiddelde. Echt hoor. Ik ben alleen zo klein. Ik heb geen lengte waar die buik in kan uitrekken en ja, het moet toch ergens naartoe. Dan krijg je dit dus 😉

Ik ga genieten van mijn verlof! Nog een paar weekjes en dan is het zover ♥

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg jij al op Instagram?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *