Baby Mama en zo Zwanger

Een jongensnaam kiezen… moeilijk als meidenmama?

jongensnaam, naam kiezen, babynaam, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, baby, blog zwangerschap, mamablog, lalogblog, lalog, lalog.nl

Al vanaf het moment dat ik deze derde zwangerschap aankondigde, krijg ik regelmatig de vraag of we al een naam hebben voor onze baby boy. Want dat zal wel heel lastig zijn als je al twee meiden hebt. Of no? Een ware poll heeft zich ontwikkeld onder mijn collega’s over welke naam het gaat worden…

Een jongensnaam

Ha, die collega’s hebben geen idee hoor. Zitten er compleet naast 😉 Onze meiden Noor en Lot hebben natuurlijk korte, stoere namen maar of we die lijn doorzetten? Bij een jongen zou het best eens een langere naam kunnen zijn. Niet in de laatste plaats omdat ik het totaal anders vind om een jongen te krijgen in plaats van een meisje. Echt hoor: andere babykamer, nieuwe kleertjes, nieuwe spulletjes… dus een ander soort naam zou ook zo maar kunnen.

jongensnaam, naam kiezen, babynaam, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, baby, blog zwangerschap, mamablog, lalogblog, lalog, lalog.nl
We hadden al heel snel twee jongensnamen. Eerst was er bij ons allebei nog een twijfel tussen de twee namen dus hoe gingen we dat doen? Voor onszelf hebben we de beeb eerst een periode naam nummer 1 genoemd, waarna we in de volgende periode naam 2 zouden proberen. Kijken wat het beste voelt en zo. Nou, die naam nummer 2 never made it want voor ons was het al duidelijk dat het die eerste zou gaan worden! Het kon al niet anders meer, haha. Perfect om zo te oefenen met namen als je twijfels hebt. Wel opletten dat je het alleen hardop zegt waar je partner bij is  😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg jij al mee op de socials?

 

Eén gedachte over “Een jongensnaam kiezen… moeilijk als meidenmama?

  1. Ben heel benieuwd Wendy, hoe de baby-boy zal gaan heten.
    Zelf heb ik ook enkele namen in gedachte, maar of daar de juiste naam bij zit,?
    Daar moet ik nog even geduld voor hebben, tot dat onze wonder-boy geboren is.
    Spannend! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *