Lifestyle Mama en zo

Even over carnaval…

carnaval, carnaval vieren, brabant, kindercarnaval, optocht, blog, mamablog, mamalifestyle blog, la log
Carnaval: het is alweer bijna zover. Bah bah. Overal confetti en verschraald bier. Wat ben ik blij als het weer voorbij is want nee: ik hou niet van carnaval en ja: ik kom dus wel uit Brabant. En believe me: met mij zijn er veel Brabanders zijn gelijkgestemd want het moet maar net je feestje zijn. Ik hou dan toch liever van andere soort feestjes maar onze kinderen niet. Voor hun is carnaval natuurlijk geweldig en dus moet ik er sinds vorig jaar ook weer aan geloven…

Alles voor de kinderen

Carnaval, Brabant, carnavallen, carnaval vieren, kindercarnaval, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl

Ja, zeker alles voor de kinderen! Dus ook ik hees mezelf vorig jaar voor het eerst in, pakweg tien jaar, weer in een carnavalspak om met ons hele gezin naar het kindercarnaval te gaan. Het was vreselijk. De muziek, de mensen die om elf uur in de ochtend al aan het bier gaan… maar om Noor en Lot zo te zien genieten was heerlijk! Daar hijs ik me voor in die polka dot jurk! Maar ik ga geen vrij nemen voor optochten (pfff) of dat soort onzin, dat gaat me te ver. Als ik per ongeluk niet hoef te werken omdat mijn hossende collega’s ook gewoon ingeroosterd zijn dan wil ik me wel richting carnavalsgedruis begeven voor de kinderen. Grinnikend houdt Wim me tijdens carnaval met een schuin oog in de gaten want hij -doorgewinterde carnavalsvierder- weet hoe vreselijk ik het vind, haha. Niet te doen. Maar ik zal mijn carnavalsjurk binnenkort maar weer eens tevoorschijn halen. Voor de kinderen 🙂

Wat vindt jij van carnaval? En ja, ik weet heus wel dat niet iedereen om elf uur ‘s ochtends aan het bier zit 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg lalog.nl ook op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *