Lifestyle Personal

Jezelf blijven ontwikkelen is leuk! Je doet het zo:

ontwikkeling, ontwikkelen, jezelf ontwikkelen, uitdaging, uit je comfortzone, tips ontwikkelen, blog, lifestyle, lifestyleblog, mamalifestyleblog, lalog, lalogblog
Mezelf blijven ontwikkelen. Dat is dus iets wat ik super leuk vind om te doen!
En ik vind nogal wat dingen leuk, I know, dat is misschien voor mij überhaupt iets om aan te werken, haha. Je kunt jezelf op allerlei manieren blijven ontwikkelen en dat maakt het zo leuk. Wat ik doe om mezelf op persoonlijk-, creatief- en professioneel vlak te blijven ontwikkelen deel ik vandaag in dit artikel. En dat ontwikkelen hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Waarom?

Jezelf blijven ontwikkelen is vooral heel leuk. Dat je daar dingen van opsteekt, beter wordt in wat jij graag doet en fijner met bepaalde situaties om kan gaan is mooi meegenomen natuurlijk. Je leert ervan, je blijft uitgedaagd, geprikkeld en je wordt (weer) enthousiast over dingen. Genoeg redenen om in jezelf te blijven investeren dus!

Hoe doe je dat?

Jezelf ontwikkelen kun je zo breed mogelijk nemen. Denk niet alleen aan je werk maar ook aan je hobby’s, je interesses, het ouderschap, de maatschappij.

Wat ik de laatste tijd heb gedaan om mezelf te blijven ontwikkelen?

– Vrijwillig een workshop “Feedback geven en ontvangen” gevolgd op mijn werk, super interessant was dat! De dingen die je in dit soort workshops leert helpen je ook buiten de werkvloer.

– Mijn cursus “Korte verhalen schrijven” weer opgepakt! Ik hou zo van schrijven en ik leer veel van mijn docent en de opdrachten die ik maak. Ik wil graag nog beter worden en mijn certificaat behalen 🙂

Op auditie geweest bij House of Workouts (HOW) en zo ambassadeur geworden. Doodeng om te doen maar: ik heb het dus wél gedaan!! Een super leermoment was dit voor mezelf waar ik ook een artikel over schreef. Ik ging echt uit mijn comfortzone en ik behaalde mijn doel!

ontwikkeling, ontwikkelen, jezelf ontwikkelen, uitdaging, uit je comfortzone, tips ontwikkelen, blog, lifestyle, lifestyleblog, mamalifestyleblog, lalog, lalogblog

– Nieuwe uitdaging: de BRN opleiding gevolgd bij HOW én gehaald! BRN is één van de conceptlessen die HOW ontwikkeld. En hoewel ik al twaalf jaar lesgeef en BRN al vaak mee deed, was dit ook voor mij toch weer iets nieuws. Ik was zo blij toen ik hoorde dat ik geslaagd was want dit soort dingen blijft toch spannend!

XCORE Techniektraining gevolgd. XCORE is mijn grote liefde in de groepslessen die ik geef en om scherp te blijven volgde ik afgelopen jaar weer een techniektraining.

Nieuwe dingen gedaan op mijn werk! Ik zet graag mijn creativiteit in binnen de Efteling en heb dat ook bespreekbaar gemaakt met mijn leidinggevende. Zo kwamen er de afgelopen tijd echt leuke dingen op mijn pad die ik naast mijn huidige functie mocht doen. Heerlijk om er zo ook achter te komen wat je graag zou willen doen en wat bij je past.

– BHV- en reanimatie herhaling weer gevolgd! Die krijg ik gelukkig op mijn werk. Toegeven: vind ik niet persé heel leuk maar wel erg belangrijk!

Dit waren zomaar wat voorbeelden wat ik heb gedaan het afgelopen jaar en ik wil daar in 2019 zeker lekker mee doorgaan want wat is het fijn om jezelf te blijven uitdagen en doelen te halen! Misschien dat jij nu wat inspiratie hebt opgedaan? Ook online workshops en cursussen zijn top om te doen. Ze zijn vaak gratis en over elk denkbaar onderwerp is er wel iets te vinden. Met deze top tip sluit ik af!

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan aan jouw eigen ontwikkeling?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg lalog.nl ook op Facebook en Instagram!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *