Bloggen

Blogverjaardag: lalog.nl 3 jaar + winactie!

blog, blogverjaardag, mamablog, mamalifestyle blog, lifestyle blog, blog 3 jaar, winactie blog, la log, lalog.nl
Hoera en zo! Vandaag bestaat lalog.nl drie jaar en wie jarig is, trakteert! Daarom vandaag een fijne winactie op de blog. Ik geef drie heerlijke verzorgingsproducten van Erica weg, doe je mee?

Toen & nu

In de afgelopen drie jaar is er best veel veranderd aan de lay out want knutselen aan je blog is nou eenmaal leuk. Als het lukt dan , haha. Steeds proberen te verbeteren en up-to-date blijven is een uitdaging want ondertussen wil ik wel dicht bij mezelf blijven. Maar volgens mij lukt dat aardig 🙂

Leuk om terug te zien…  drie jaar geleden zag de kopafbeelding van lalog.nl er zo uit: (omg, hahaha)

blog, blogverjaardag, mamablog, mamalifestyle blog, lifestyle blog, blog 3 jaar, winactie blog, la log, lalog.nl

Ondertussen ben ik een hele hoop toffe samenwerkingen en een Instagram account verder en wat bloggen betreft leer ik nog steeds.

Winactie

Op naar de winactie voor mijn derde blogverjaardag: drie heerlijke verzorgingsproducten van Erica!

blog, blogverjaardag, Erica, verzorgingsproducten, mamablog, mamalifestyle blog, lifestyle blog, blog 3 jaar, winactie blog, la log, lalog.nl
Wat moet je doen? Je kunt dit pakketje winnen door een reactie achter te laten onder dit artikel en de Facebook pagina van lalog.nl een like te geven en/of lalog.nl te volgen op InstagramThat’s it! Door het bericht te delen vergroot je je winkans en je kunt meedoen t/m 31 mei 2018. De winnaar zal eerlijk door een online loting getrokken worden 🙂 Goodluck!  

Ik wens jullie, lieve lezers, nog heel veel leesplezier op lalog.nl. Bedankt voor al jullie bezoekjes! Op naar de vierde blogverjaardag!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram ♥
Like op Facebook!

*Disclaimer
Bij deelname aan win-acties worden opgegeven email-adressen alleen gebruikt om te corresponderen met de winnaar. Email-adressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet opgeslagen. 

24 gedachten over “Blogverjaardag: lalog.nl 3 jaar + winactie!

 1. Nog van harte gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! Dit lijkt me een heerlijk pakket, zou graag eens kennis maken met dit merk en daarom doe ik graag mee.

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Oh wat een leuke actie! Ik doe graag mee, ik ken de producten niet en ben er erg nieuwsgierig naar.

 3. Proficiaten nog heeeeeel veel jaren en dat de vele volgers nog veel leuketips van je kunnen vergaren !!!

 4. Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..

 5. Hip Hip Hooray! Hartelijk Gefeliciteerd met de 3e verjaardag van Lalog! ️?️?? Wauw, wat ontzettend leuk! Ik maak dolgraag een kansje, mijn eerste deo van Erica (andere geur) is nu bijna op en ben helemaal happy met de goede werking en dat zonder schadelijke ingrediënten: top! ? Ik ben razend nieuwsgierig naar de andere 2 producten, Calendula zalf (A. Vogel) heb ik altijd in huis voor allerlei wondjes (o.a. snij- schaaf- en brandwonden), eczeem en insectenbeten. En ik heb het zelfs gebruikt toen mijn konijn Poncho is geopereerd om haar flinke buikwond te laten herstellen. ? Als ze het nu ruikt, komt meteen haar operatie trauma terug…? dus die tube houden we maar ver bij haar uit de buurt! ? Ik ben dan ook erg benieuwd naar Calendula in gezichtsverzorging: zo lekker herstellend en dat kan mijn huidje erg goed gebruiken nu! Wat leuk dat je bij de Efteling werkt Wendy, daar heb ik zelf ook met veel plezier 3,5 jaar gewerkt toen ik nog student was (bij de Steenbok en Fata)! ? Onwijs bedankt voor deze Gave Kans & Good Luck met alles! ????

 6. Nog gefeliciteerd ?. Ik doe nog snel mee om dit heerlijke Verzorgingspakket te mogen winnen ?. Ik ben al op leeftijd en dan speelt verzorgen een grote rol vind ik. Ik ken dit merk nog niet maar het lijkt mij een heel goed product ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *