Lifestyle Mama en zo

Family Sunday #8

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Joeh! Leuk dat je meekijkt naar een nieuwe Family Sunday. Deze is leuk! Veel foto’s ook, want we gingen een dagje naar de Efteling met de meiden. Ook bezochten we de open dag van het Loonsche Land, die speciaal voor Efteling medewerkers werd gehouden. En wij gingen graag even spieken natuurlijk. Wat is het weer prachtig. Echt Efteling. Spiek je ook mee?
family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La LogJawel: ik sloeg het sporten op zondag een keer over. Helemaal niet erg want afgelopen weekend was het natuurlijk de hel wat de temperatuur betreft. De hel ja. Blehhh. Noor wilde trouwens net als mama een blauw hemdje aan πŸ˜€

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Even ontbijten met z’n viertjes. Ja, dat is inderdaad een Efteling-mok πŸ˜‰

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La LogNa het ontbijt: spulletjes pakken en de meiden klaar voor vertrek maken. In de auto maakte we gezellig een foto. Ik hoor je trouwens denken: “Waarom gingen jullie met dat belachelijke warme weer naar de Efteling?”. Dat kan ik uitleggen: ik had de dag ervoor (zaterdag) gewerkt en toen was het dus net zo warm, maar super rustig in het park. Heh heh. Dat zou dan de dag erna ook zo zijn! In de ochtend zou het grotendeels bewolkt zijn, en dat was ook zo, waardoor het in de ochtend in ieder geval lekker koel was.

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
We gingen eerst in de Droomvlucht, waar de wachttijd precies nul minuten was! Ideaal! Noor vond het wel weer een beetje spannend omdat er best veel donkere stukken in zitten, maar de elfjes en de sterretjes vond ze toch wel erg mooi πŸ™‚ En Lotje keek ook haar ogen uit bij papa op schoot!

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Nadat we in Carnaval Festival waren geweest en even bij de Jokie en Jet show hadden gekeken, gingen we de Gondeletta (better known as de bootjes) in. Het was heerlijk op het water! Natuurlijk aten en dronken we wat in de bootjes zoals iedereen altijd doet, haha.

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Wim en Noor gingen daarna samen in de traptreintjes en ik zocht samen met Lot de schaduw op om haar nog een boterhammetje te geven.

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La LogOndertussen was het al half twee en kregen wij ook honger. Ik haalde een vers broodje met brie, walnoten en honing bij Station de Oost en Wim nam een bakje kibbeling bij de Meermin. Op het terras aten we onze late lunch terwijl Lot lekker lag te slapen en Noor ook lekker in de kinderwagen uit lag te rusten.

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

We gingen nog een paar speeltuintjes af, aten een ijsje om even lekker af te koelen (en om raar te doen, haha) en liepen tegen vier uur terug naar de auto want we wilden nog even bij de open dag van het Loonsche Land gaan kijken!

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Op de verjaardag van de Efteling (afgelopen woensdag 31 mei) was de opening van het Loonsche Land, maar personeel (en abonnementhouders) mochten al eerder een kijkje komen nemen. Super leuk, en vooral omdat ik bij afdeling Verblijf werk vind ik het belangrijk om te weten wat we bij het Loonsche Land aanbieden.

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Er waren een aantal accommodaties opengesteld om vanbinnen te bewonderen, echt heel leuk! Wil je meer zien en weten over het Loonsche Land? Lees het hier!

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
Nog even lekker wat drinken op het terras voordat we weer naar huis gaan!

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

En thuis: frietjes eten!

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
Nadat we Noor en Lot in bad hadden gedaan en ze op bed lagen, dook ik ook nog even in een verkoelend bad. Echt hoor, ik was oververhit aan het einde van de dag, haha.

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
En daarna: nagels lakken op de bank!

family sunday, Efteling, Loonsche Land, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
En nog even Netflixen! Natuurlijk deden we ook het pauze-spel. Boven: Wim. Onder: ik. Overduidelijk dat Wim heeft gewonnen. Damn, ik moest dus gaan lopen om wat te drinken te gaan halen, haha.

Hoe was jullie zondag?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en like La Log op Facebook!

EΓ©n gedachte over “Family Sunday #8

  1. Wat leuk dat je bij de efteling werkt. Ik ben er nog nooit geweest maar hoor zulke mooie en leuke verhalen dat ik heb besloten dat zodra we weer in NL zijn er sowieso heen gaan. Ik denk dat mijn dochtertje 2,5 tegen die tijd waarschijnlijk 3 er heel gelukkig van wordt! Bedankt voor de mooie foto’s weer! Fijne week gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *