Bloggen

Mijn favo bloggers

favoriete bloggers, blogger, blogs, mamablog, lifestyleblog, la log

Een van mijn favoriete momenten: tablet op schoot, kopje thee binnen handbereik en de kindjes die op bed liggen…  Mama gaat blogjes lezen! Jammer genoeg kan ik niet meer zoveel lezen als ik zou willen. Sinds ik mama van twee meiden ben, wordt het toch lastig. Selecteren dus maaaaar! Dat heb ik gedaan. En mijn favo bloggers zijn overgebleven. Ook hen laat ik wel eens in de steek. Als lezer dan he. Gewoon geen tijd enzo. Maar ik kom altijd terug. En dit zijn ze:

Mijn favorietjes:

 • Breg blogt
  Breg is hilarisch. Ze schrijft zoals ik denk. Haar gezin is vaak het onderwerp van haar schrijfsels maar op een originele manier. Ook haar wederhelft Etienne klimt wel eens “in de pen”. Te grappig! Lezen? www.bregblogt.nl

 

 • Samen de wereld ontdekken
  Super leuk om te lezen hoe Nanouk en Joost vorig jaar de wereld rond gingen met -toen nog- baby Roan. Inmiddels is er ook een dochtertje bij gekomen en zijn ze weer in Nederland, maar de verhalen van Nanouk blijven boeien. En spannend, want: zullen ze ooit weer met die caravan de wereld rond gaan?? Lezen? www.samendewereldontdekken.nl

 

 • Monoloog
  Monique is ook een mama van twee en schrijft daar graag over. En ik lees het graag! Ze schrijft erg openhartig en heeft steeds wisselende artikelen. Lezen? www.monoloog.nl

 

 • Kellycaresse
  Kelly is leuk! Kelly is mijn ex-collega! We werkte samen in de Efteling en ik vind het onwijs leuk om haar te kunnen volgen en zien hoe het met haar gaat. Ze heeft twee meiden van ongeveer dezelfde leeftijd als mijn girls en haar artikelen spreken me vaak aan. Lezen? www.kellycaresse.nl

 

Lees jij veel?  Wat zijn jouw favo blogs?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

4 gedachten over “Mijn favo bloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *