Mama en zo

Als papa en mama gaan feesten…

feesten, party, ouders, feestje, blog, mamablog, kinderen, La Log

Als papa en mama gaan feesten? Nou, dat is dus niet zo vaak meer. Pindakaas! Want met twee kleine kindjes moet je gewoon keuzes maken. Je kunt niet meer alle feestjes en borrels afgaan. Of, nou ja, op zich kan het wel maar daar kiezen wij dus niet voor. Nee, wij zijn selectief. Dit wel, dat niet. Of één van ons gaat, kan ook nog. Maar een oppas regelen doen we af en toe natuurlijk ook, want het is te leuk om het niet te doen, dat feesten. Laatst hadden wij er weer één. Een hele goeie…

 Dat was namelijk een bruiloft van twee lieve vrienden. Wim en ik mochten de hele dag aanwezig zijn en we hadden er zin in! De kindjes gingen logeren en we hadden allebei een nieuwe outfit gescoord. Jawel: een nieuwe outfit. Allebei. Hoe ons dat gelukt is, weet ik nog steeds niet want wij zijn een regelrechte ramp met shoppen en dan vooral met kleren kopen. Dat doen we gewoon het liefst niet. Dus. Maar die nieuwe outfits waren een feit!

 

feesten, party, ouders, feestje, blog, mamablog, kinderen, La Log
Mijn party-outfit! Overdag droeg ik er een zwarte bolero op. Ik heb geen goede foto van die dag waar mijn outfit goed op te zien is terwijl ik het aan heb dus hier moeten we het maar mee doen 😉

We hebben die dag echt genoten: de sfeer was top, het bruidspaar dolgelukkig en de ceremonie was mooi. Buiten dronken we champagne bij de Engelse dubbeldekker waar we mee gebracht waren (jaaaa, hij was gaaf!) en s’avonds hadden we heerlijk gegeten. Ook was er taart! En het feest. Natuurlijk ook het feest.

feesten, party, ouders, feestje, blog, mamablog, kinderen, La Log
Party! Champagne bij de bus en een fotohokje op het feest 😀

 

feesten, party, ouders, feestje, blog, mamablog, kinderen, La Log
Dit vond ik zo leuk: tijdens het diner lagen overal waaiertjes met al onze namen erop. Na de elke gang moesten we onze naam gaan zoeken en wisselde het hele gezelschap dus steeds van plaats! Uh, ja, ik at friet.

Papa en mama waren dus goed aan de party! En de volgende dag brak. Al deden we het rustig aan want de volgende dag moesten natuurlijk wel gewoon de kindjes opgehaald worden. En dat is met een kater geen goed idee. Maar toch was mama moe van het feesten…

 

feesten, party, ouders, feestje, blog, mamablog, kinderen, La Log

De volgende party staat nog niet gepland. Oud & Nieuw vieren we met onze vriendengroep, maar daar zijn de kindjes natuurlijk ook gewoon bij. En de Efteling is de volgende dag ook gewoon geopend, jongens. Yes, ik moet dan werken. Dat word een mini-party voor deze mama op de laatste dag van het jaar. Snel maar weer eens een volgende plannen dan!

Party on! Soms dan.
Party on! Soms dan.

Hou jij als mama het feesten er af en toe ook in??

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *