Lifestyle

Winnen: feelgood boek “Het leven van Tess”

boeken, wiinactie, blog, winnen, uitgeverij Anthos, het leven van Tess, La Log

Wat een toffe winactie is dit, jongens! Ik mag namens Uitgeverij Anthos vier exemplaren weggeven van feelgood boek “Het leven van Tess”. Het gevoel van een nieuw boek in je handen en de geur van de nog ongelezen bladzijdes zorgen voor instant happiness wat mij betreft! Geen e-reader voor mij, hoe handig die dingen ook zijn. Ik wil een echt boek vasthouden, en jij vast ook. Maar waar gaat “Het leven van Tess” eigenlijk over en hoe kun je winnen? Je leest het hier!

boeken, wiinactie, blog, winnen, uitgeverij Anthos, het leven van Tess, La Log

Waar gaat het boek over?

In “Het leven van Tess” maak je kennis met Tess Bosman-Bleeker. Ze is 31 jaar, heeft een zoontje van 3 en een man die vreemd gaat. Lekker dan. Het is een heerlijk herkenbaar boek (uhhh, behalve dat stukje over die vreemdgaande man dan, haha) en met humor geschreven. Tess ontdekt dat je veel kwijt kunt raken in het leven, maar niet jezelf: je humor, je dadendrang, je avontuurlijke instelling, je flexibiliteit en je doorzettingsvermogen. Misschien ken je de columns van Tess nog uit de Flair, waar ze eerder in verschenen. Nu is er dus een boek, en dat boek leest heerlijk weg: Tess neemt je helemaal mee in haar leven.

Hoe kun je winnen?

Heb jij zin in de geur van een nieuw boek? Ga je op vakantie of heeft je peuter een beker appelsap over jouw favo boek laten vallen? Laat me weten waarom jij dit boek graag wilt winnen en wat jouw favoriete leesplek is. Thuis op de bank, op het strand, of  liever op de camping? Laat een reactie achter onder dit artikel! De actie loopt t/m 5 oktober. De winnaars krijgen een reactie via de mail, succes!

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

*Dit artikel is in samenwerking met Uitgeverij Anthos

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

13 gedachten over “Winnen: feelgood boek “Het leven van Tess”

 1. Heerlijk lekker lezen. Doe het niet meer zo vaak, maar in vakanties verslind ik ze! Dus heerlijk nieuwe verhalen. Lekker liggend in de zon

  Gr Kim

 2. Ik doe heel graag mee voor wat extra ontspanning als tweelingmoeder van Lucas & Eva van ruim 2,5. En laatst ben ik voor de eerste keer tante geworden van Tess dus het heeft zo moeten zijn 😉 Ik heb het volgende gedaan voor dit leuke boek:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 3. Lijkt me een heel leuk boek! Ik doe mee! mijn favoriete leesplek is op bed. Overdag heb ik nooit tijd om even te lezen, zodra mij zoontje op bed ligt pak ik er een goed boek bij.
  Liefs

 4. Jeej ik zou het boek graag winnen omdat ik benieuwd ben naar ‘het leven van Tess’. Lezen doe ik het liefst languit op de bank 😉

 5. Dit lijkt me een erg leuk boek ik ben benieuwd.
  Ik ga nog een lang weekend in een bungalow eind oktober,ik neem het boek graag mee om daar te kunnen lezen.

 6. Woooowww!! Dit boek lijkt mij superleuk! Ik vond haar colums in Flair ook zo gaaf! Ik lees graag onder een dekentje op de bank met veel chocolade en thee erbij!

 7. Kwam toevallig op je site terecht. Dit boek lijkt me leuk! Als ik win, deel ik dat natuurlijk op mijn fb met een linkje naar lalog.
  Waar ik graag lees? Liggend in het gras! Maar in de trein, op bed, in de wachtkamer en zelfs staand tijdens het koken kan ook allemaal.

 8. Na een dag achter mijn heerlijke boefje van 21 maanden aangerend te hebben en daarnaast ook nog zorgen voor mijn lieve popje van twee maanden oud , vind ik het heerlijk om in bad een boekje te lezen. Naast het zorgen voor onze kids gaat het huishouden ook door en probeer ik ook nog ergens aan mijn figuur te werken. Een boekje in bad lezen is het ultieme Esther-momentje. Nu zou ik graag dit boek willen lezen ?

 9. Leuk! Ik lees het liefste in bad. Als de kleine naar de opvang is en de rust er ook is om een moment voor mezelf te nemen. Mijn favo badolie en een goed boek, dat is voor mij verwennerij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *