Baby Lifestyle Mama en zo

Alleen met de baby, bloggen en nieuwe shoes!

baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log

Ja, wat doe je dan als je zo’n dag alleen bent met je baby? Manlief aan het werk, peutertje naar de opvang en ik? Ik heb nog steeds verlof! Nog maar heel even, dus daar moet ik van genieten. En de was wegwerken, want dat doen de kabouters niet. Ook niet als je in de Efteling werkt, nee. Jammer hoor. Maar afgelopen donderdag had ik dus zo’n dagje. Ik liep mijn nieuwe schoenen in (hakjes, jaja!) ontving een leuk perspakketje voor La Log, begon met instuderen van het nieuwe Xcore kwartaal en knuffelde heel veel met Lot! Kijk je mee?

 

baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log
Wim bracht Noor eerst naar de opvang voordat hij ging werken zodat ik nog lekker kon blijven liggen. Tien minuten that is, want Lot vroeg om een fles. Daarna sliep Lot weer lekker verder. Ik niet nee. Ik wist wat voor was ik nog moest opvouwen en ging maar meteen aan de slag…
baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log
Nieuwe shoes! Deze kocht ik eerder deze week (bij van Haren) voor bij mijn nieuwe outfit die ik op de bruiloft van vrienden aan wil doen (die show ik later nog op de blog!) De hakjes moeten wel even ingelopen worden natuurlijk dus ik droeg ze toen we wandelend een boodschapje gingen doen. Ze maken gelukkig geen geluid trouwens…
baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log
Boodschappen doen op de hakjes!
baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log
Toen we terug waren van boodschappen doen, kreeg Lot weer een fles en ik at zelf ook wat. Daarna legde ik Lot beneden bij me in de box en kroop ik achter de laptop om te beginnen met het instuderen van de nieuwe Xcore les. Later laste ik een pauze in met een smoothie in het zonnetje (vandaar de half dichtgeknepen ogen op de foto, haha) en daarna werkte ik nog aan wat dingen voor La Log.
baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log
Ik werd die dag ook verrast met een perspakketje van Erica ter ere van een nieuwe winkel in Eindhoven. Zij verkopen hele fijne, natuurlijke producten die niet op dieren zijn gestest. Ook haalde in het speelkleed voor Lot naar beneden, dat vond ze helemaal leuk en keek haar ogen uit. Ik ging lekker naast haar liggen om te knuffelen en nam haar later bij me op de bank om verder te kroelen. Wat een schatje is ze toch!
baby, bloggen, schoenen, blog, mamablog, lifestyleblog, la log
Ik kookte de flessen uit en deed nog wat in het huishouden totdat Wim en Noor thuis waren en de rust voorbij was, hahaha 😉

Ik vind het echt heerlijk om zo’n dagje met Lot te hebben: lekker relaxt en toch vanalles doen. Maar het is ook fijn als ik iedereen weer om me heen heb hoor 😀 En lucky me: volgende week heb ik nog zo’n dagje samen met Lot!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Alleen met de baby, bloggen en nieuwe shoes!

  1. Dat wordt de donderdag dan super genieten van Lot. Ben benieuwd hoe het voor je zal zijn,
    als je 4 oktober weer aan het werk moet in de Efteling. Veel succes ermee lieverd. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *