Mama en zo Zwanger

Mama van twee

mama, meisjes, geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log

Ik ben nu mama van twee, en wat voor twee! Twee heerlijke meiden zijn het en ik ben dol op ze. Lot is nu ruim drie weken oud en ze doet het echt heel goed. Ze is net zo’n tevreden baby als Noor was. Lucky us! Soms is het s’nachts nog even zoeken naar hoeveel voeding Lot nodig heeft, maar afgezien daarvan vindt ze alles prima. Niks geen huiluurtjes hier in huis! Ha! Wel overvolle wasmanden trouwens…

Hoe Noor het vindt?

Zoals je op de foto ziet is Noor echt heel lief voor Lot. De eerste twee weken heette de baby volgens Noor “zus”, maar nu roept ze volmondig “Lot” als ze haar zusje ziet. Meehelpen met de fles en het badje vindt ze helemaal leuk en luiers aangeven ziet ze als een belangrijke taak, haha. Er is gelukkig helemaal geen jaloezie te ontdekken bij Noor. Het verdelen van de aandacht tussen een peuter van twee jaar en een baby van drie weken gaat tot nu toe als vanzelf, maar dat komt ook omdat ze allebei zo makkelijk zijn. Uh, ik hoop dat ik dat over een paar jaar ook nog kan zeggen!

mama, meisjes, geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log
Wat een gezelligheid hier 😉

Lekker druk met twee kleintjes?

Ja, dat ook ja, haha. Ik kan het niet ontkennen. Pindakaas. Maar we hadden van te voren natuurlijk al bedacht dat het druk zou zijn. Geeft niks. Maar die was he. Die is gewoon verdriedubbeld, ik zweer het! Die wasmanden raken niet leeg. En dan ben ik nog niet eens aan het werk. Oeps. Dan loopt die was tegen die tijd vanzelf naar de wasmachine denk ik, haha, ieuw. Het wordt dus een uitdaging straks met sportlessen geven, bij de Efteling werken en de ladies thuis. En Wim. Want die is er ook nog 😉 (en die vergeet ik heus niet tussen al die was door)

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Mama van twee

  1. Haha zo herkenbaar. Ik dacht even dat het aan ons lag, maar jij hebt het ook. Iedere dag staat die machine weer aan. En vaak niet een maar twee of drie… Zal het minder gaan worden???
    Luca is ook een erf lieve grote broer voor Finn, maar moet blijven opletten. In zijn enthousiasme is knuffelen heel stevig vastpakken. Morgen voor eerst met zijn drietjes zonder papa, ben benieuwd.
    Lieve groet van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *