Mama en zo

En toen was ze twee jaar…

peuter, verjaardag, kind twee jaar, traktatie peuter, mamablog, lifestyle blog, La Log

Ja, ineens ook echt! Noor is gewoon nu echt een kind, een peuter. When did that happend? Zeg maar. Want naast onze new-born Lot is Noor ineens al zo groot, terwijl ze altijd mijn kleine meisje was. Weird. Maar ook leuk, want wat gaat die ontwikkeling snel eej. Wat een wijsneus ook. Heeft ze van haar vader, maar dat terzijde. Hoe vier je eigenlijk de verjaardag van een peuter en what the hell moet je trakteren op het kinderdagverblijf? Dit is hoe wij het deden en wat was het leuk!

Donderdag

Trakteren bij het kinderdagverblijf! Noor gaat daar één dag in de week naar toe en dat vindt ze geweldig. Natuurlijk moest er ook getrakteerd worden, maar wat (ja, WAT) moest ik nu als traktatie meegeven? Ik was nou niet echt van plan om hele ingewikkelde, fantastische traktaties in elkaar te gaan flansen maar het moest wel iets zijn waar Noor gek op is en wat alle kindjes lusten. Dus ik ging uit m’n dak met kleine eierkoekjes en aardbeien. Ik vond het geniaal: makkelijk, lekker en nog enigszins verantwoord ook!

peuter, verjaardag, kind twee jaar, traktatie peuter, mamablog, lifestyle blog, La Log
Koek en bei! Riep Noor de hele tijd 😉

 

Vrijdag

Noor was afgelopen vrijdag ECHT jarig en die dag vierden we het met ons gezin. Wim had die middag vrij genomen en we namen Noor en Lot mee naar Pukkemuk in Dongen. Een week eerder was Noor daar met opa en oma geweest en dat was zo leuk dat wij haar als verassing daar mee naartoe namen. Hoppa, bootje varen it is. En gewoon de weg ook weten he. Jahoor, “Kom maar, mama” zei ze, haha! We hadden een hele leuke middag bij Pukkemuk. Noor kon heerlijk spelen want er is veel te doen voor haar leeftijd en Lot was tevreden met haar fles. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

peuter, verjaardag, kind twee jaar, traktatie peuter, mamablog, lifestyle blog, La Log
Bootje varen!

Zaterdag

Partyyy! Maar geen gigantische hoor. God, nee. Ik ga dus echt geen uitnodigingen maken en een heel themafeest geven want wat heeft Noor daar nou aan? Ze wordt twee! Zij is blij met taart en opa en oma. Dus dat is precies wat we gedaan hebben, net als vorig jaar trouwens. Gewoon de opa’s, oma’s en ooms en tantes. Dat is druk genoeg voor Noor en stik leuk. Tuurlijk, als ze ouder is en vriendinnetjes heeft komt er vast een themafeest met dito uitnodigingen maar voor nu zijn dit soort feestjes toch echt helemaal leuk?!

peuter, verjaardag, kind twee jaar, traktatie peuter, mamablog, lifestyle blog, La Log
Ze kreeg van ons een glijbaan!
peuter, verjaardag, kind twee jaar, traktatie peuter, mamablog, lifestyle blog, La Log
Taaaaart!

Die glijbaan was een schot in de roos. Wisten we. Ons Noortje is dol op glijbanen en aangezien wij een heerlijke tuin hebben om in te spelen, was die glijbaan een goede keus: hele middagen is ze met dat ding bezig. Mama met een boekje erbij in het zonnetje, Lot in de kinderwagen naast me en proost!

Hoe vier jij de verjaardagen van je kind(eren) het liefst?

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 


Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *