Body & food Lifestyle

Hip to the gym? Yes, please! Een shoplogje.

sportoutfit, hip to the gym, fitmom, blog, sportkleding, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, La Log
Hip to the gym? Yes, please! Roep ik dan als groepslesdocent. Maar nou moet ik ook toegeven dat ik echt niet altijd hip to the gym ga want veel van mijn favo sport tops zijn sneu en versleten omdat ik ze al zo vaak gedragen heb. Voor schandaal eigenlijk als je op het podium staat. Kan echt niet, Wendy. Dacht ik zelf ook toen ik mijn zwangerschap beu aan het zijn was. Een paar weken terug bestelde ik dan ook met mijn hoogzwangere buik een aantal nieuwe sport items bij hiptothegym.nl. Alvast voor straks. Ken jij deze toffe webshop al? Dit is geen gesponsord artikel, maar echt iets wat ik mijn mede sportfanaten wil laten weten! En nou maar hopen dat ik ooit in die hippe legging naar mijn gym kan…

sportoutfit, hip to the gym, fitmom, blog, sportkleding, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, La LogAangezien ik met een hoogzwangere buik zat toen dit pakketje binnenkwam, showt Noor hier het eerste item, haha. Ze wil altijd helpen met doosjes open maken dus dit was weer een feest. Dit shirt is van een super fijn stofje gemaakt, niet zo’n zweterig exemplaar maar heel soepel. Ik kocht ‘m in de sale voor 17,5o!

sportoutfit, hip to the gym, fitmom, blog, sportkleding, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, La Log

Moving on naar een lekkere trui om over je sport outfit aan te trekken voor of na een workout. Ik kocht ‘m voor 29,95.  En dan De Legging! Hoe gaaf is die?! Ik vind de print helemaal leuk. Hij is te koop voor 49,95 en de kortere versie voor 39,95. Hopen dat ik er over een tijdje in pas. Ik zal me er nu twee weken na de bevalling nog maar niet aan wagen, whaha 😉

Bij mijn bestelling kreeg ik gratis sportsokken en een lief kaartje. Ja, met dat kaartje heb je me helemaal. Zo leuk!
sportoutfit, hip to the gym, fitmom, blog, sportkleding, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, La Log
Nou, je ziet het: ik kan straks weer hip to the gym. Waar sport jij het liefst in?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

PS: er is nog sale bij hiptothegym.nl

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Hip to the gym? Yes, please! Een shoplogje.

    1. Haha, vandaag al groen licht gehad voor cardio, squatten, lungen en over 2 weken mag ik weer Xco doen! Bekken is vandaag weer rechtgezet, gaat heel goed. Waarschijnlijk volgende week nog ff 1 keer en dan ben ik er weer vanaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *