Body & food Mind & body

Een rozenkwarts roller en Gua Sha gebruiken? Ja!

rozenkwartsroller, gua sha steen, gezichtsmassage, gezichtsroller, rozenkwarts roller, gezichtsverzorging, anti-age, anti rimpel, ouder worden, voordelen rozenkwartsroller, lalog.nl, lalog
Fijne lijntjes verminderen en tegelijkertijd de elasticiteit van je huid verbeteren? Dan mag het gebruik van een rozenkwarts roller en een Gua Sha steen niet ontbreken bij je verzorgingsroutine voor je gezicht!

Een rozenkwarts roller is een gezichtsmassagetool gemaakt van rozenkwarts. Het wordt gebruikt om de huid te masseren en de bloedcirculatie te stimuleren, waardoor de huid steviger wordt en fijne lijntjes en rimpels minder diep zijn. De roller heeft een grote en een kleinere roller, waarbij de grote wordt gebruikt voor het gezicht en decolleté, en de kleine perfect is voor het masseren van de gevoelige huid rondom je ogen.

De rozenkwarts is de steen van de liefde. Hij helpt je om je open te stellen voor het ontvangen van liefde en helpt je bij zelfliefde. De rozenkwarts bevordert empathie, acceptatie en tolerantie. De steen werkt kalmerend bij stress en angst en heeft een positieve werking op de gemoedstoestand en de huid.

Rozenkwarts

De geliefde steen, in de vorm van een roller, vermindert acne, hoofdpijn, stress, vermoeidheid, rimpels en wallen. Het stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor je huid zacht en soepel blijft.

Je kunt de rozenkwarts roller ook gekoeld gebruiken: voor gebruik leg je ‘m gewoon in de koelkast. Door de gekoelde roller over je gezicht te rollen, krijg je gelijk een rozige teint. Ook is koel rollen een aanrader als je wallen onder je ogen wilt verminderen!

Hoe vaak je de lichtroze edelsteen gebruikt om je gezicht mee te masseren?

Het is aanbevolen om een rozenkwarts roller 2 tot 3 keer per week te gebruiken, zo’n 5 tot 10 minuten per keer. Het is belangrijk om de roller zachtjes over je gezicht te rollen en niet te hard te drukken om de huid niet te beschadigen.

Fijne lijntjes verminderen en tegelijkertijd de elasticiteit van je huid verbeteren? Dan mag het gebruik van een rozenkwartsroller en een Gua Sha steen

Gua Sha steen

Een Gua Sha massagesteen, ook gemaakt van rozenkwarts of jade, helpt bij het ontspannen van je gezichtsspieren en het bevorderen van lymfedrainage. Ook zorgt een Gua Sha steen voor het verstevigen van de contouren van je gezicht.

De steen wordt gebruikt om de huid te schrapen en de energiestroom in het lichaam te bevorderen. Het liefste gebruik je ‘m in combinatie met de gezichtsroller zodat je een optimaal resultaat hebt van de gezichtsmassages.

Reinig je gezicht voordat je de gezichtsroller en de Gua Sha steen gebruikt. Wanneer je je gezicht na een gezichtsmassage insmeert, wordt het verzorgingsproduct beter opgenomen.

Tipje!
Om van alle voordelen van je rozenkwarts gezichtsroller en Gua Sha steen te genieten, reinig je ze en laad je ze op zoals je bij andere edelstenen ook doet.

Gezichtsrollers zijn ook te vinden met jade. Deze groene edelsteen staat voor reiniging, bescherming en voorspoed. Hij helpt om irritaties en negatieve emoties los te laten.

Kies vooral de steen die voor jou goed voelt en geniet van alle voordelen die deze gezichtsverzorgingsroutine heeft!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *