Mind & body Mind & mindset

Voor jou: printable zelfreflectie 2023

zelfreflectie, reflecteren, printable, gratis printable, zelfreflectie 2023, zelfreflectie vragen, vragen zelfreflectie, persoonlijke ontwikkeling, journallen, schrijven, gratis download, lalog.nl
December nodigt ons uit om de balans eens goed op te maken. Want hoe was dit jaar voor jou? Wat heeft 2023 jou gebracht? Tijd voor zelfreflectie met deze handige gratis printable!

Nu het buiten kouder is en het vroeg donker wordt, keren we als vanzelf meer naar binnen. Letterlijk -onder een dekentje op de bank- maar dat mag ook figuurlijk: dit is de perfecte periode om stil te staan bij het afgelopen jaar.

Schrijven om te reflecteren

De ideale manier om te reflecteren is schrijven! Schrijf op wat er door je heen gaat wanneer jezelf vragen stelt over het afgelopen jaar. Zo maak je het visueel en kun je dingen uit je systeem halen. Vind je dit lastig en heb je geen idee welke vragen je jezelf zou kunnen stellen? Ik maakte een gratis printable voor je om te downloaden!

La Log zelfreflectie 2023printable zelfreflectie, gratis printable, zelfreflectie, reflecteren, persoonlijke ontwikkeling, jaar afsluiten, bewustwording, persoonlijke doelen, lalog.nl

Deze gratis printable bevat zes vragen die je helpen om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat en welke richting je het komende jaar op zou willen. Klik op de afbeelding hierboven om ‘m helemaal te downloaden!

Print de La Log zelfreflectie uit en vul het in of sla ‘m op en schrijf de antwoorden uit in je journal.

Om goed te voelen waar je op dit moment in je leven staat, mag je daar de tijd voor nemen. Blok een avond in je agenda en trek jezelf terug. Dit kan op de bank zijn, in je werkkamer of je slaapkamer; als je er maar voor zorgt dat je niet gestoord kunt worden.

Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk: steek kaarsjes aan, doe vooraf een meditatie en kruip onder een lekkere deken. Denk vooral niet te lang na bij het beantwoorden van de vragen: je eerste ingeving is je intuïtie die spreekt!

Veel plezier en helderheid gewenst! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *