Downloads

De jacht: mijn derde mini e-book!

In het mini e-book De jacht lees je over Iris die opgesloten zit in een kamer die ze niet kent. Naakt en alleen. Haar geheugen laat haar in de steek en ook haar telefoon ontbreekt. De spanning loopt behoorlijk op wanneer ze ontdekt dat ze via een camera in de gaten gehouden wordt…

De jacht is het derde mini e-boek dat ik op lalog.nl publiceer. Ook deze schreef ik voor mijn cursus. Net zoals de andere twee korte verhalen die je op lalog.nl kunt vinden, is deze niet langer dan 1500 woorden, En dat is natuurlijk jammer -want van deze spannende verhalen wil je meer- maar wel een vereiste waar de korte verhalen aan moesten voldoen.

Misschien dat één van de verhalen die je hier kunt vinden nog eens een vervolg krijgt, maar ik heb nog zoveel verhalen te vertellen dat ik dat niet kan beloven!

Met mijn verhalen gun ik jou even een vakantie voor je hoofd. Wel een spannende vakantie, want mijn favoriete genre is thriller. Hiermee kun je even ontsnappen aan de dagelijkse dingen en helemaal in een andere wereld kruipen.

Ik wens je veel leesplezier met De jacht. Laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Download De jacht hier gratis

De jacht, kort verhaal, spannend verhaal, thriller, ebook, e-book, mini e-book, schrijver, auteur, lalog.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *