Interieur & thuis Lifestyle

De mooiste wanddecoratie van Gallerix

wanddecoratie, Gallerix, posters, wallart, yogastudio, Zen Studio, mooie posters, lijsten, interieur, blog interieur, lalog.nl

Eindeloos scrolde ik door de grote collectie wanddecoratie van Gallerix. Wat moeilijk om te kiezen tussen zoveel moois! Zo’n beetje alle thema’s zijn vertegenwoordigd op de website. Ik wist meteen dat ik iets wilde kiezen voor aan de muur in mijn studio en zoals je ziet is dat heel goed gelukt!

Met deze wanddecoratie van Gallerix kreeg ik meteen inspiratie om mijn studio helemaal af te maken! Ik koos voor deze prachtige posters die in strakke, zwarte lijsten aan de muur prijken. Ik besloot ook om het kleurenpallet van de posters te gebruiken om de muur, waar de posters zouden gaan hangen, te verven. Want vier witte muren in deze zen ruimte was me toch iets té wit.

wanddecoratie, Gallerix, posters, wallart, yogastudio, Zen Studio, mooie posters, lijsten, interieur, blog interieur, lalog.nl

Ik koos voor posters met zachte kleuren. De eerste drie heb ik in de studio opgehangen en de laatste wilde ik graag in de woonkamer want ik wilde mijn steigerhouten bord graag weer eens anders stijlen.

De posters die je hierboven ziet zijn -van links naar rechts- The Written Word, Sunset in the Field, Moonlight Activity No1 en Dry Reeds No4. De collectie posters bij Gallerix is erg uitgebreid. De afbeeldingen zijn gemaakt door fotografen en illustrators en worden met grote zorg geselecteerd.

wanddecoratie, Gallerix, posters, wallart, yogastudio, Zen Studio, mooie posters, lijsten, interieur, blog interieur, lalog.nl

wanddecoratie, Gallerix, posters, wallart, yogastudio, Zen Studio, mooie posters, lijsten, interieur, blog interieur, lalog.nl

wanddecoratie, Gallerix, posters, wallart, yogastudio, Zen Studio, mooie posters, lijsten, interieur, blog interieur, lalog.nl

wanddecoratie, Gallerix, posters, wallart, yogastudio, Zen Studio, mooie posters, lijsten, interieur, blog interieur, lalog.nl

Tekst?

Naast de poster Moonlight Activity No1 en de twee fijne natuurposters, koos ik ook voor een tekst aan de muur. Het kon natuurlijk niet anders want The Written Word past helemaal bij me. Want ja: schrijven. Deze Engelse definitie van het geschreven woord hangt dus perfect op zijn plaats.

Kwaliteit

Wat me meteen opviel toen ik de posters uitpakte was de kwaliteit van het papier: het is heel stevig. Bij Gallerix drukken ze alle prints op 200gr MultiDesign af; een milieuvriendelijk, mat papier van de hoogste kwaliteit. Dit papier is afkomstig van de Franse papierfabriek Clairefontaine.

Complete fotowand

Vindt je het teveel werk of heb geen idee waar je moet beginnen bij het kiezen van je nieuwe wanddecoratie? Bij Gallerix kun je ook terecht voor een complete fotowand. Je kunt ze sorteren op kamer of kleur en je vindt er allerlei sjablonen. Zo stel je snel je gepersonaliseerde fotowand samen.

Kan jouw muur ook wel een update gebruiken? Bezoek dan zeker de website van Gallerix eens, met de code Wendy30 krijg je maar liefst 30% korting op jouw bestelling!

 

 

 

 

 

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Gallerix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *