Lifestyle Mama en zo Momlife Personal

Kamperen, privé sanitair en pretparken

kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl
Mijn vakantieverslag. Onze vakantie bestond vooral uit kamperen, privé sanitair en pretparken. En genieten. Want dat kon ik echt tijdens onze twee weken in het Noorden van ons land. En eerlijk? Het was de eerste keer dat ik tijdens een vakantie met de caravan echt zo kon genieten. Ik ben namelijk niet zo van de caravan, maar toch ging ik heel anders onze vakantie in deze keer.

Privé sanitair

Of dat alles te maken had met het feit dat we voor het eerst een kampeerplaats met privé sanitair hadden geboekt? Maybe, haha. Het heeft er zeker invloed op gehad dat ik een stuk relaxter van huis vertrok ja.

Ik vind het gewoon vreselijk om ‘savonds met drie kinderen in de rij te moeten gaan staan om ze dan te kunnen gaan wassen in een toch altijd viezig toiletgebouw.

Flink irritatiepunt was dat de afgelopen jaren tijdens de vakantie ja, dus het was echt zo fijn om op elk moment van de dag de kinderen op ons gemak te kunnen douchen. En dat alles schoon was en helemaal voor onszelf! Wat een luxe. We hadden in onze privé badkamer ook prima de ruimte om daar de wasmanden de elektrische koelbox neer te zetten zodat we deze niet in de voortent hadden staan.

camping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl
Maar ook het uitzicht wat we vanaf onze kampeerplek hadden droeg bij aan een ontspannen vakantiegevoel. We verbleven twee weken op camping De Witte Berg in Oud Oot-Marsum en deze lag midden in de natuur.

Ver gestrekte weilanden en bossen sierden het glooiende landschap waar we in zaten. Een oase van rust omringde onze verblijfplaats.

Daarnaast was er op de camping zelf genoeg te doen voor de kinderen: knutselen, sport en spel met de animatie, een zwembad, een meer, binnen- en buitenspeeltuin en een sportveld. Schuin achter onze kampeerplek zat een speeltuin en voor me had ik dus een uitzicht vol groen. Perfecte combinatie! Het enige minpuntje was de wespenplaag in het Noorden, zeker de eerste week werd ik daar niet perse ontspannen van en had ik een steek van een Hoornaar te pakken onder mijn voet… De tweede week werd het gelukkig wat rustiger met het vliegende prikkende volkje.

amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

Pretparken vs. relaxen

We wisselden onze dagen af met heerlijk relaxen en dagjes weg. Op de camping en genoten van de lome dagen: spelletjes doen, picknicken met de kids, stukjes fietsen, zwemmen, lezen en eten bij het restaurant. Op andere dagen wilden we iets meer actie en daarom bezochten tijdens onze vakantie maar liefst 4 pretparken! Omdat ik bij de Efteling werk krijg ik een flinke korting voor ons gezin bij het bezoeken van andere parken dus dat maakt de keuze om te gaan een stuk makkelijker dan wanneer je de volle mep betaald 😉

Even een fotodump van deze fijne dagen…

amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl, pretparken
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl, pretparken
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl, pretparken
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl, pretparken
amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

amping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl, wildlands
Wildlands, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

Camping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

camping de witte berg, kamperen, prive sanitair, pretparken, zomervakantie, blog kamperen, caravan, lalog.nl

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar you get the picture: onze vakantie was heerlijk! We bezochten Slagharen, Hellendoorn, Plopsa Indoor en Wildlands. Daarnaast pakten we ook in Oot-Marsum een terrasje en struinde ik daar lekker in mijn eentje de markt af die er elke donderdag gehouden wordt. Het was allemaal zo fijn: de uitjes, het lummelen, de tijd samen, af en toe tijd alleen, de barbecue aansteken en uit eten gaan… We hadden dan ook prachtig weer en een fijne camping. En dat privé sanitair houden we erin 😉

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *