Bloggen Lifestyle

Hier vind je de leukste kaarten + win een setje! (GESLOTEN)

Word jij ook zo blij van een kaartje in je brievenbus? Het is en blijft leuk om kaartjes te versturen en om te ontvangen. Met zo’n klein en persoonlijk gebaar maak je iemand instant blij. Zeker als het een origineel kaartje is. En handgeschreven natuurlijk! Ik vond de leukste kaarten met toffe designs voor elk moment, en jij kunt een setje winnen!

You’ve got mail

Meestal heb ik kaarten voor zo ongeveer elke gelegenheid in huis. Ik struin dan ook graag winkels en webshops af om leuke exemplaren te scoren en was meteen enthousiast toen ik kaartjes van Leonie mocht uitzoeken in haar kaarten webshop! Op leonievanderlaan.nl kun je van alles vinden. Van beterschapskaartjes tot posters. Allemaal ontworpen door Leonie zelf. Van deze feelgood designs krijg je meteen een goed gevoel!


Kaartjes met quotes doen het altijd goed en zijn bij mij favoriet. Ik vind de gedachtegang achter de kaarten van Leonie prachtig; met een positieve mindset en vol vertrouwen in het leven staan. Schoonheid zoeken in alledaagse dingen. Een visie die me aan het hart gaat. Leonie inspireert ons met haar hele collectie om meer rust, geluk en balans te vinden. Een collectie die een glimlach op je gezicht tovert, kan ik je zeggen. Inspirerende kaarten met quotes zijn volop te vinden in de webshop van Leonie, net zoals verjaardagskaarten en andere felicitatiekaartjes. En het leuke is: jij kunt een setje winnen!

Winnen? Winnen!

Dit zijn een paar van mijn favorieten en jij kunt ze winnen. Een set van vijf mooie kaarten om jezelf of iemand anders blij mee te maken. Tover die glimlacht bij iemand op het gezicht!

Meedoen is simpel: vertel me onder deze blogpost wie jij een inspirerend kaartje zou sturen!

Dubbele winkans? Volg lalog.nl op de socials, deel de winactie op Instagram of Facebook en je naam gaat twee keer mee in de loting 🙂

De winactie loopt t/m 1 juli.
(Je emailadres wordt niet op de site getoond, de winnaar krijgt persoonlijk bericht en het wordt op de socials gedeeld)

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Hier vind je de leukste kaarten + win een setje! (GESLOTEN)

  1. Hoii!

    Wat een leuke winactie. Ik zou graag een setje kaarten willen winnen zodat ik er 1 kan sturen naar mijn ouders. Ze zitten beide momenteel op een niet zo’n leuk moment in het leven waarin veel dingen tegelijkertijd gebeuren en zo’n leuk kaartje zou vast een lach bezorgen!

    Ook zou ik er 1 willen sturen naar mijn lieve oma, die nu al een jaar zonder haar man is. Zij verdient ook een enorme glimlach.

  2. Wat superlief! Doe heel graag mee omdat echte kaartjes sturen npg steeds zoveel leuker is♡

    Zou een kaartje naar een lieve vriendin sturen die niet zo lekker in haar vel zit en de anderen naar anderen in mijn omgeving om hen op te vrolijken 🌞

  3. Wat een leuke kaartjes. Ik zou sowieso een kaartje sturen naar een vriendinnetje die zwanger is en een andere die in scheiding ligt.

  4. Mijn oma van 97 stuur ik nog steeds regelmatig een kaartje. Als we op vakantie zijn zo’n heerlijke foute ansichtkaart of gewoon een lief kaartje. Met 97 jaar is ondanks dat ze nog steeds op zichzelf woont nog niet zo digitaal en aangezien ze slecht hoort is bellen ook niet zo’n succes dus 1 zo’n leuke kaart gaat naar oma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *