Lifestyle Personal

Help, ik ben een multi-passionist!

multipassion, multi-passionate, passie, hobby's, moe van mezelf, prestatiedrang, zoektocht, vermoeiend, moeder, mama van drie, mamablog, mamalifestyle, confession, personal, lalog.nl, lalogblog

Multi-passionate; ik kwam de term per ongeluk tegen. En terwijl ik het las dacht ik meteen: oh mijn god, dit gaat over mij! Dit bestaat gewoon, ik ben niet de enige! Niet de enige die moe wordt van zichzelf in een eeuwige zoektocht naar van alles en nog wat. Want ik vind gewoon TEVEEL DINGEN LEUK! En ik kan je zeggen dat het doodvermoeiend is.

Confession: ik word soms ZO moe van mezelf

Ik altijd met al mijn hobby’s en mijn passies… Soms word ik er doodmoe van. Ik moet er dan namelijk altijd zoveel mee van mezelf. Ik kan niet iets “gewoon leuk” vinden: ik vind het helemaal geweldig of helemaal niks. Alsof er geen middenweg is. Die middenweg blokkeer ik gewoon voor mezelf, met als gevolg dat ik dus HEEL VEEL dingen helemaal geweldig vind. Ik heb ook veel te veel hobby’s. Niet normaal. Mensen die me goed kennen, zullen dit ook zeker beamen.

Maar al die dingen leuk vinden maakt me onrustig. Echt een super vervelend gevoel. Het voelt alsof ik altijd zoekende ben naar iets, pfff. Maar daar is dus een term voor: multi-passionate. Wil ik daar iets mee? Denk ik dan nu weer. Want blijkbaar zit ik daar dus wel mee. Ik heb het gevoel dat ik zoveel dingen zo leuk vind dat ik de focus kwijt ben. Want wat wil ik nou ECHT?

Daar kan ik dus geen antwoord op geven hoor, haha. En ik weet ook niet hoe ik daar achter moet komen (als je een tip hebt, reageer gerust onder dit artikel!!). Maar alles willen doen wordt een beetje teveel. En mijn allergrootste passie is ons lieve drietal kids, ons gezin, dus daar wil ik de meeste tijd en aandacht aan kunnen besteden. En ik wil ze zeker meegeven dat ze dingen moeten doen waar ze blij van worden, net als ik! Alleen doe ik er een beetje veel…

Een kleine greep

multipassion, multi-passionate, passie, hobby's, moe van mezelf, prestatiedrang, zoektocht, vermoeiend, moeder, mama van drie, mamablog, mamalifestyle, confession, personal, lalog.nl, lalogblog

Wat ik zoal doe en te leuk vind? Een kleine greep ervan zie je hier op de foto: groepslessen geven op de sportschool, bezig zijn met ons interieur (of dat van iemand anders!), mijn schrijfcursus, meer kennis krijgen over de werking van de schildklier en hormonen.

En mijn lijst gaat nog veel verder. Ik heb natuurlijk de leukste baan ever bij de Efteling, lalog.nl als hobby, ik hou van literaire thrillers en ben altijd bezig om mijn kleine bibliotheek uit te breiden. Ik volg graag workshops en webinars die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben of schildklier gerelateerd zijn en Yoga is sinds kort een nieuwe passie. Nu ik met een heupblessure zit (nog steeds ja!) kan ik geen lesgeven en ben ik aan de yoga geslagen. Love it. Ondertussen ben ik wel weer in de sportschool te vinden maar yoga wil ik ook echt blijven doen. Het liefst elke dag. En dan ben ik laatst ook nog een yoga account gestart op Instagram: W(h)en on the mat! Leuk als je volgt trouwens. Maar ja, ik kan dan ook niet gewoon een beetje yoga doen, nee, dat moet meteen weer zo extreem. Jep, that’s me

multipassion, multi-passionate, passie, hobby's, moe van mezelf, prestatiedrang, zoektocht, vermoeiend, moeder, mama van drie, mamablog, mamalifestyle, confession, personal, lalog.nl, lalogblog

Sinds twee weken hebben we een caravan jongens. Ja, een nieuwe hobby erbij inderdaad. Kan er ook nog wel bij, haha. Zodra het kan gaan we erop uit met de kindjes. Zo gingen we vorig weekend al weg en binnenkort vertrekken we nog een keer voordat ‘ie de stalling in gaat.

En dan wil ik volgend jaar heel graag in onze nieuwe tuin een pluktuintje, heerlijk lijkt me dat! Nog meer plannen? Natuurlijk. Zal ik een lerarenopleiding tot yogadocent gaan volgen? Een website beginnen met info en (h)erkenning over de schildklier? Of toch iets met interieurstyling gaan doen? Dingen ontwerpen vind ik ook helemaal geweldig. Printables en zo.

Zo gaat dit dus ook in mijn hoofd. Beetje druk soms. Maar mijn zoektocht gaat gewoon verder. En dan ga ik maar weer eens de yoga mat op en schiet wat foto’s voor mijn account, ook zo leuk 😉

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Leuk als je volgt op Facebook en Instagram!

 

3 gedachten over “Help, ik ben een multi-passionist!

  1. Ohhhh wat ontzettend herkenbaar! Ik kwam je blog tegen in één van die Facebookgroepen en die titel schreeuwde gewoon “dat ben jij ook!” Ik heb 1001 dingen die ik gaaf en interessant vind, van borduren tot zeep maken en van bloggen tot wandelen tot naaien (nieuwe hobby). Soms is het inderdaad ontzettend vermoeiend ^_^’ Wel tof om te lezen dat er meer van die gekken zoals ik zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *