Baby Mama en zo

Mijn newborn is geen newborn meer!

newborn, baby, mamablog, baby 4 maanden, baby 16 weken, mamalifestyle, mama van drie, gezin, blog, mamalifestyle blog, lalog, lalogblog, lalog.nl

‘Hoeveel weken is ‘ie nu?’ peinzend denk ik na. ‘Uh, dertien weken?’ antwoord ik onzeker. ‘Nee, wacht veertien al!’. Maar mijn mamabrein liet me in de steek, zag ik later toen ik stiekem op mijn vingers aan het natellen was. Zeventien! Zeventien ja!

Ben is al zeventien weken. Nou, gewoon vier maanden dus hoor, want met die weken ben ik nu dan ook wel weer klaar. Kan het toch niet onthouden, haha 😉

Tijd voor oefenhapjes

newborn, baby, mamablog, baby 4 maanden, baby 16 weken, mamalifestyle, mama van drie, gezin, blog, mamalifestyle blog, lalog, lalogblog, lalog.nl

De man riep al enthousiast dat het met vier maanden dan wel tijd wordt voor oefenhapjes. Fel keek ik hem aan. Oefenhapjes? Dat dacht ik niet! Ik had toch een newborn? Niet. Te. Doen. Dit. Die kleine Ben gaat als een speer. Kon ik bij de meiden niet wachten om met hapjes te beginnen, bij Ben stel ik dat het liefst zo lang mogelijk uit. Voor je het weet is ‘ie al geen baby meer. Om te huilen hoor.

En natuurlijk wordt er straks volop gekookt en gepureerd voor onze kleine man, heus wel, maar ik vraag me serieus af hoe het kan dat het allemaal zo snel gaat. Ik was toch zwanger? Er kwam toch een derde aan? Nou, die is nu dan dus alweer vier maanden. Een jaar geleden wisten we net dat ik zwanger was en nu heb je dit, haha.

Wat gaat het goed

Gelukkig gaat het super goed met Ben! Hij is zo makkelijk en hij vindt alles prima. Natuurlijk is dit geen garantie voor over -pakweg- een maand want zo snel gaat dat. Maar hee, ik ben al zo dankbaar dat we tot nu toe al zo’n fijne tijd met Ben hebben gehad. En we gaan gewoon lekker door zo hoor. Alleen mag het wel een beetje langzamer gaan van mij 😉

Nu het tijd wordt voor die oefenhapjes pak ik dit artikel over 3 makkelijke, snelle babyhapjes er ook maar weer eens bij. Vond jij die eerste maanden met je kleine ook zo super snel gaan?

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Meer Ben-updates vindt je in mijn stories op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *