Kids Mama en zo

Musthave voor je kids deze zomer: SOS naambandje

sos armbandje, sos, kinderarmbandje, siliconenarmbandje, dagje uit, dagje weg, veiligheid kinderen, kinderen, musthave, zomervakantie, goed gemerkt, goedgemerkt.nl, mamablog, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog.nl, lalog

Heel vaak liep ik toch niet helemaal op mijn gemak als we met de meiden een dagje weg waren. Nou ben ik altijd al heel erg alert op drukke plaatsen als het om de kinderen gaat en dat hoort er ook wel bij natuurlijk. Maar nu Lot ook een stuk zelfstandiger is dan een jaar geleden moesten deze SOS naambandjes er zeker komen! Wat de voordelen zijn van deze siliconenbandjes en hoe je er aan komt lees je vandaag in deze blog.

Ideaal

sos armbandje, sos, kinderarmbandje, siliconenarmbandje, dagje uit, dagje weg, veiligheid kinderen, kinderen, musthave, zomervakantie, goed gemerkt, goedgemerkt.nl, mamablog, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog.nl, lalog
Ja, ik vind ze dus ideaal, deze siliconen SOS naambandjes van goedgemerkt.nl (#spon)! Voorheen gebruikte ik wel van die armbandjes waar je de naam van je kind en je telefoonnummer op kon schrijven, maar halverwege de dag was dit er altijd al afgeveegd door kinderhandjes, warmte of water… Dat schiet dus niet op! Had ik nog zo’n onrustig gevoel als we in een pretpark of whatever liepen.

goedgemerkt.nl!

Die SOS bandjes moesten er dus echt komen, al was het maar voor mijn gemoedsrust (tja, je bent zo’n moeder of je bent het niet 😉 ). Want stel dat ze ooit kwijtlopen dan kan kunnen wij gewoon meteen gebeld worden! Ik hoop dat nooit mee te maken maar ik werk in de Efteling en heb het al vaak genoeg gehad dat ik een verloren kindje moest opvangen. Het is echt zo gebeurd hoor! Ook bij jou (hope not!). Ik mocht de SOS armbandjes voor Noor en Lot bestellen bij goedgemerkt.nl en koos ze natuurlijk in hun favoriete kleuren.

sos armbandje, sos, kinderarmbandje, siliconenarmbandje, dagje uit, dagje weg, veiligheid kinderen, kinderen, musthave, zomervakantie, goed gemerkt, goedgemerkt.nl, mamablog, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog.nl, lalog

Op de website staan handige indicaties voor de maten van de bandjes (op leeftijd). Ze passen perfect en ze gaan niet zomaar af, erg fijn.  Op de ene kant staan hun namen en op de andere kant mijn telefoonnummer. Ook kun je kiezen voor een leuk icoontje voor de naam van je kindje. Eigenlijk wilde ik er bij allebei zo’n drol emoticon voor zetten, haha, maar ik koos toch maar voor een pandabeer bij Lot en een unicorn bij Noor. Nou, het is een hit hoor. De bandjes willen ze elke dag om. Ik vind het prima, zolang ze bandjes straks op de camping en in het zwembad (want: waterbestendig!) ook dragen kan ik tenminste een beetje relaxen 😉

Heb jij ook SOS armbandjes voor je kindje(s)? Je besteld ze al voor €7,95 per stuk bij goedgemerkt.nl!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Volg lalog.nl op Facebook & Instagram!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *