Mama en zo Zwanger

Hoe wij onze derde zwangerschap aankondigden…

aankondiging, zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog
De zwangerschap van ons derde kindje was voor de opa’s en oma’s net zo’n verrassing als voor ons! We hadden het zomaar kunnen zeggen want dit soort nieuws is al bijzonder en een verrassing op zichzelf maar mijn creatieve ik moest er dan toch weer iets gezelligs van maken. Inspiratie nodig? Ik laat zien hoe we onze derde zwangerschap aankondigden en vertel ook hoe we dat deden bij één en twee!

Just to say…

aankondiging, zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Deze foto kennen jullie misschien van de aankondiging op de blog! Ik vind die ballonnen zo leuk! En het is gewoon gejat hoor. Ooit zag ik dit op Pinterest en heb het altijd onthouden. Dus een hele tijd terug moesten er van die foto’s gemaakt worden 🙂 Ik haalde de ballonnen bij Hema, we schoten met de meiden wat foto’s (lees: een stuk of dertig voordat er iets bruikbaars bij zat, haha) en ik maakte er leuke fotolijstjes van voor de opa’s en oma’s.

aankondiging, zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Het lijstje pakte ik in en stopte in het in een doosje. Ik versierde de lijstjes met de tekst “Just to say… nr. is on his/her way”. Dat gaven we cadeau! De reacties waren hysterisch. Haha, nee hoor het was echt heel erg leuk want WAT EEN CADEAU!

Zwangerschap 1 en 2

Hoe we dat eerder deden bij zwangerschap één en twee? Ook dat ging niet echt normaal, haha. Toen ik eind 2013 zwanger was van Noor hadden we net een nieuwe tablet. Die namen we mee om te laten zien aan de opa’s en oma’s want die wilden misschien ook wel zo’n ding. Toen ze ‘m bekeken kregen ze een filmpje van onze eerste echo te zien die Wim gefilmd had.

Eind 2015 was ik zwanger van Lot en tijdens de sinterklaasavond bij mijn ouders kreeg Noor een shirtje cadeau waar op stond “Hoera, ik word grote zus!”. Bij de andere opa en oma kwam ze binnen met dat shirt aan. Toegeven: zo’n shirt is niet origineel maar wél heel leuk!

Hoe kondigden jullie je zwangerschap(pen) aan bij de opa’s en oma’s?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *