Lifestyle Personal

Series op Netflix kijken? Deze wil je niet missen!

netflix, tips, series, bingewatching, kijken op Netflix, blog, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, momblog
Netflix, heerlijk! Maar welke serie moet je nu weer gaan kijken? Wij hebben inmiddels een vrij indrukwekkende ‘mijn lijst’ op Netflix en we kunnen al heel wat series afvinken. Ik heb dus zeker nog wat top titels om te kijken die je anders misschien wel overslaat. En dan heb ik het niet over Dirty John, Dexter, Breaking Bad of The Blacklist. Want die heeft iedereen al gezien. En anders ga je die er NU bijzetten in je lijst 😉 Ik ben weer met een aantal series klaar en geef je graag weer een aantal bingewatch waardige tips!

3x kijken!

netflix, tips, series, bingewatching, kijken op Netflix, blog, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, momblog, overspel

bron afbeelding

1. Overspel
Absoluut één van mijn favoriete series ooit. Nou heb ik al een zwak voor goede Nederlandse series en films, maar déze! Echt kijken hoor! Advocaat Willem en fotografe Iris krijgen een onstuimige affaire. Willem is een advocaat voor criminele zaken en Iris raakt hierbij betrokken als haar (ex-) man als officier van Justitie de zaken van Willem aan het onderzoeken is. Hele goede rol van Fedja van Huêt en de serie is goed opgebouwd. Zeker seizoen één en twee raas je er zo doorheen. Drie is ietsje minder maar wel een goede afsluiter.

netflix, tips, the bridge series, bingewatching, kijken op Netflix, blog, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, momblogbron afbeelding

2. The Bridge
Ook Scandinavische series doen het altijd goed bij ons! Wij houden dan ook erg van Noorwegen en omgeving dus wij vinden dat altijd leuk om te kijken. The bridge is dan ook wel een Scandinavische topper hoor. In deze serie volg je de geniale, maar ook sociaal gestoorde, rechercheur Saga. Samen met haar team lost zij de meest bizarre zaken op en doordat ze een aantal (uh, alle) sociale vaardigheden mist, levert dit hele grappige en ongemakkelijke situaties op.

netflix, tips, series, bingewatching, kijken op Netflix, blog, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, momblog, dead to me

bron afbeelding

3. Dead tot me
Dead to me vind ik heerlijk om te kijken! Er staat pas één seizoen op Netflix maar een tweede wordt verwacht en dat is maar goed ook. De man van Jen is overleden bij een auto-ongeluk en ze sluit zich aan bij een rouwgroep. Daar ontmoet ze Judy, met wie ze bevriend raakt. Judy is alleen niet wie ze zegt dat ze is en daar kom je stukje bij beetje achter. En Jen ook. Deze serie zit goed in elkaar, wat een verhaal! Het is geen typische ‘vrouwenserie’ maar meer een stoere variant erop.

Veel kijkplezier! Nog meer tips lees in dit artikel.
Wat zijn jouw favorieten op Netflix?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Facebook
lalog.nl op Instagram

2 gedachten over “Series op Netflix kijken? Deze wil je niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *