Lifestyle

Zin in de lente!

lente, buiten, flatlay, zon, zonnebril, lippenstift, nagellak, outsidem spring, blog, mamablog, momblog, mamablogget, mamalifestyle, lalog.nl, lalog, lalogblog

De lente is echt mijn favoriete seizoen! Niet te warm (want dat trek ik niet) en niet te koud (da’s ook naar). Nou hebben we dit jaar al een aantal dagen van het lekkere weer mogen genieten, zo fijn! De lente zit echt vol met geniet-momentjes, daarom houd ik er zo van!

Lente is favoriet

Jaaa, de lente is bij mij dus echt favoriet. Niet om de laatste plaats dat dan de zon vaker schijnt zonder dat er meteen een hittegolf is (heb ik echt haat aan). Wij zijn dan veel buiten te vinden en het aantal geniet momentjes neemt daarmee ook toe. Heerlijk langs het water slenteren met de meiden, met z’n vieren een ijsje eten op een bankje in het zonnetje, naar het bos, op het terras, buiten eten en met m’n snoet in de zon. Dan wel. In de zomer niet, laat dat duidelijk zijn 😉

lente, buiten, flatlay, zon, zonnebril, lippenstift, nagellak, outside spring, blog, mamablog, momblog, mamablogger, mamalifestyle, lalog.nl, lalog, lalogblog

Lippenstiftje, zonnebril op en zonder jas naar buiten. Heerlijk! Zodat je de volgende dag je winterjas en paraplu weer tevoorschijn kunt halen ja want let’s face it: dat is de lente in Nederland. Maar vergeet tussendoor niet te genieten van al die fluitende vogels, bloemen die in bloei komen en die extra uurtjes licht in de avond.

Enjoy spring!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

 

Eén gedachte over “Zin in de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *